Som influencer kan jeg hjelpe deg med å synliggjøre deg og ditt produkt, produsere innhold til dine SoMe, web eller kataloger med styling og foto. Eller kanskje er du privatperson og trenger hjelp til å friske opp hjemmet ditt?

1  |  Influencing

Jeg elsker å sette mitt personlige preg på dine produkter og få de til å passe inn i mitt interiør og min hverdag. Enten det er produkter til den perfekte borddekkingen, eller om det er et besøk til ditt hotell/destinasjon, er jeg opptatt av å fronte det jeg kan stå inne for og det som jeg føler passer min profil.

 

Instagram, blogg og Facebook er mine kanaler.

STATISTIKK

Instagram er min hovedkanal når det kommer til influencing. Min konto @svenngaarden har for tiden en jevn vekst. Jeg mener dette er takket være engasjementet jeg skaper, og at jeg er tro mot stilen og uttrykket mitt.

 

I noen samarbeid kan det også være aktuelt med reklame i blogginnlegg, noe jeg linker til i stories på IG og min facebook side. Dette gir kunden en mye større rekkevidde og treffer ulike aldersgrupper. Ekstra spennende blir det nå fremover når min nye nettside og blogg er oppe og går!

 

Nb! Se statistikk for min instagramkonto her

SAMARBEIDSPARTNERE

Jeg er stolt og ydmyk over å ha samarbeidet med mange store aktører som Sigdal Kjøkken, Nordal Interiors, Smeg, Quooker, Cosentino/Gautvik Steinindustri, Nordsjö og Christiania Glasmagasin for å nevne noen. I tillegg har jeg jobbet mye med Clas Ohlson, Kärscher, Homeroom.no og flere andre spennende aktører gjennom agentbyråer innen Influencing.

PRISER

Instagram-pakke 1

1 post + 1 story

9000 NOK

Instagram-pakke 2

2 poster + 2 Stories

12 000 NOK

Instagram Reel

9000 NOK

Instagram/blogg pakke

1 post + 1 story på instagram + 1 blogginnlegg med link

14 000 NOK

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Alle priser er eks. MVA.

VILKÅR

Hvordan merke reklame i sosiale medier?

Jeg jobber med influencing profesjonelt og følger Norges lover og regler innenfor dette. Jeg merker alle mine innlegg, både på blogg og instagram tydelig. På bloggen vil det alltid stå «Inneholder reklame» først i innlegget, mens på instagram vil det stå reklame/annonse som første ord i posten.

Det er viktig for meg at mine følgere alltid er klar over hva som er reklame og hva som ikke er reklame. Jeg vil i tillegg gjøre oppmerksom på at jeg kun viser produkter jeg kan stå inne for og som jeg føler passer inn i min hverdag/profil.

Ønsker du å vite mer? 

2  |  Styling og foto

Ønsker du bilder av dine produkter som du kan bruke til SoMe, web og annonser etc?

Jeg styler og fotograferer dine produkter i en naturlig setting. Jeg har tidligere tatt bilder for Nordal Interiors, Sigdal Kjøkken og Christiania Glasmagasin for å nevne noen.

SAMARBEIDSPARTNERE

På listen over mine oppdragsgivere innen foto og styling finner du blant annet Sigdal Kjøkken, Smeg, Cosentino, Nordal Interiors og Kähler for å nevne noen.

For Sigdal har jeg reist rundt i Møre og Romsdal og stylet/fotografert mange flotte kjøkken levert av Studio Sigdal Ålesund, Kristiansund og Molde. Bildene mine kan ses på nettsidene til Sigdal, samt flere SoMe hos de ulike butikkene.

PRISER

Dette er kun veiledende priser, jeg tilpasser styling- og fototjenestene mine etter kundens ønsker.

Ps. Styling og foto av kjøkken gjøres kun for Sigdal Kjøkken.

Styling og foto
til bruk i SoMe

fra 9000 NOK

Styling og foto til bruk i SoMe, nettside og magasin/annonse

fra 12000 NOK

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Alle priser er eks. MVA.

3  |  Interiørdesign

NB: JEG ER FULLBOOKET MED ANDRE PROSJEKTER OG TAR IKKE INTERIØRDESIGN-OPPDRAG I 2023

Ut fra estetikk, funksjon og personlighet hjelper jeg deg med å skape et interiør du vil trives i, enten det er i ny- eller eksisterende bolig. Jeg hjelper deg med å se nye muligheter og gode løsninger for din bolig – uansett stil!

Alle priser er eks. MVA.

INTERIØRPAKKE 1

Fargevalg til din bolig.

Jeg hjelper deg med å sette sammen en fargepalett som harmonerer sammen i ditt hjem ut ifra viktige elementer og materialer som gulv, kjøkken og lysforhold.

 

6000 NOK

INTERIØRPAKKE 2

Farge- og materialvalg, møbleringsplan og belysningsplan.

Jeg hjelper deg med å sette sammen farger og materialer, tegner møbleringsplan i 2D og 3D ut ifra målsatte skisser og setter opp en belysningsplan som samsvarer med dette.

Fra 8000 NOK

INTERIØRPAKKE 3

Full pakke

Jeg hjelper deg med farge- og materialvalg, møbleringsplan, belysningsplan og øvrig interiør. Her setter jeg sammen et interiør som harmonerer sammen helt ned til detaljene.

Fra 11 000 NOK

Hva kan jeg hjelpe deg med?