Hei. Her finner du ofte stilte spørsmål!

BOR DERE FORTSATT PÅ SVENNGÅRDEN, ELLER HVA SKJER?

Dette skjønner jeg kan være forvirrende, enten du bor langt unna, eller er en av dem som kjører forbi gården daglig. Huset som ble kjent under navnet «Svenngården» har vi skilt ut ifra det som faktisk er Svenngården. Vi eier fortsatt den opprinnelige Svenngården som i dag består av et tun med 70-talls huset vi holder på å renovere, en låve og to sirkusvogner(!) som også skal renoveres. Låven kan du se mer av her.

HVA ER PLANENE DERES FOR LÅVEN?

Planene er store – drømmene er enda større! Følg med på bloggen, ting har en tendens til å skje relativt raskt når vi bestemmer oss for noe! Først og fremst skal den romme hobby, jobb og festligheter, så får vi se hva vi finner ut videre.

LEVER DU AV BLOGGEN?

Nei, jeg lever ikke av bloggen, men etter 12 år med blogging/influencing har den virkelig fått meg dit jeg er i dag! Jeg jobber med influencing innen interiør og reise i tillegg til å være administrasjonssjef i Sigdal Ålesund, Bergen, Molde og Kristiansund.

HVA ER EGENTLIG INFLUENCING?

For å forklare det med mine egne ord: Det er rett og slett at jeg promoterer et produkt, destinasjon eller opplevelse mot betaling.

 

Det høres kanskje upersonlig ut, men du skal vite at jeg alltid reklamerer for produkter og destinasjoner som jeg kan stå inne for, som jeg liker og som jeg føler passer til min profil! Dette tror jeg at dere ser godt ut ifra tekstene mine i SoMe – som alltid er helhjertet! Jeg sier mye nei til reklamering for produkter jeg ikke synes hverken passer inn eller som jeg føler meg komfortabel med å reklamere for.

TEGNER DU KJØKKEN FOR SIGDAL ÅLESUND OG MOLDE?

Nei, det gjør jeg ikke! Jeg gjør bare alt mulig annet: Styling/foto av kjøkken designerne har levert, markedsføring og arrangementer. Dette gjør jeg for butikkene vi driver; Ålesund, Bergen, Molde og Kristiansund.

HAR DERE VIRKELIG BYGD SVENNHYTTA SELV?

Ja, det har vi! Mange spør meg hvordan vi har fått det til og om mannen min er rik(!). Vi er så rike som vi gjør det til selv og jeg sier som jeg pleier selv om det er en stor klisjé: Dream big, work hard, stay humble. Vi har jobbet svimlende hardt for å få oppfylt hyttedrømmen i så ung alder for å si det sånn.

 

Hytta har jeg og Ole Johnny bygget selv – før jeg bikket 30, med god hjelp fra familie, enten det var å legge tak, passe jentene eller lage middag og gi oss luksusopphold (i hytta til mamsen og papsi) i byggeperioden – TAKK.

IMG_20200701_113152_1
SAMSUNG CSC
IMG_20220430_094453_1
IMG_20200310_180218

Noe annet du lurer på? Kontakt meg gjerne.