Hei. Her finner du ofte stilte spørsmål!

BOR DERE FORTSATT PÅ SVENNGÅRDEN, ELLER HVA SKJER?

Dette skjønner jeg kan være forvirrende, enten du bor langt unna, eller er en av dem som kjører forbi gården daglig. Huset som ble kjent under navnet «Svenngården» har vi skilt ut ifra det som faktisk er Svenngården. Vi eier fortsatt den opprinnelige Svenngården som i dag består av et hus som vi leier ut, en låve og en del mark. Låven kan du se mer av her.

HVA ER PLANENE DERES FOR LÅVEN?

Planene er store – drømmene er enda større! Følg med på bloggen, ting har en tendens til å skje relativt raskt når vi bestemmer oss for noe! Først og fremst skal den romme hobby, jobb og festligheter, så får vi se hva vi finner ut videre.

LEVER DU AV BLOGGEN?

Nei, jeg lever ikke rent av bloggen, men etter 12 år med blogging/influencing har den virkelig fått meg dit jeg er i dag! Jeg lever av mye forskjellig innen bransjen: Influencing, styling, foto og interiørdesign. Jeg er altså en aldri så liten «interiørpotet» i tillegg til at jeg jobber for Sigdal Ålesund og Molde.

HVA ER EGENTLIG INFLUENCING?

For å forklare det med mine egne ord: Det er rett og slett at jeg påvirker mine følgere/lesere i form av reklame. Her får jeg betalt fra en leverandør for å få frem hvor gode produkter/tjenester de har.

 

Det høres kanskje upersonlig ut, men du skal vite at jeg alltid reklamerer for produkter som jeg kan stå inne for, som jeg liker og som jeg føler passer til min profil! Dette tror jeg at dere ser godt ut ifra tekstene mine i SoMe – som alltid er helhjertet! Jeg sier mye nei til reklamering for produkter jeg ikke synes hverken passer inn eller som jeg føler meg komfortabel med å reklamere for.

TEGNER DU KJØKKEN FOR SIGDAL ÅLESUND OG MOLDE?

Nei, det gjør jeg ikke! Jeg gjør bare alt mulig annet: Styling/foto av kjøkken designerne der har levert, markedsføring og sosiale medier.

HAR DERE VIRKELIG BYGD SVENNHYTTA SELV?

Ja, det har vi! Mange spør meg hvordan vi har fått det til og om mannen min er rik(!). Vi er så rike som vi gjør det til selv og jeg sier som jeg pleier selv om det er en stor klisjé: Dream big, work hard, stay humble. Vi har jobbet svimlende hardt for å få oppfylt hyttedrømmen for å si det sånn.

 

Hytta har jeg og Ole Johnny bygget selv, med god hjelp fra familie, enten det var å legge tak, passe jentene eller lage middag og gi oss luksusopphold (i hytta til mamsen og papsi) i byggeperioden – TAKK.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
IMG_20200621_001840
IMG_20200310_180218

Noe annet du lurer på? Kontakt meg gjerne.