2 av 2 konfirmasjoner unnagjort – check! Det føles sjukt digg, men best av alt er hvor utrolig fin dag Pernille fikk, på lik linje med søsteren for to år siden.

Pernille var ikke like engasjert og gira i forkant av dagen som det søsteren var, men desto mer stas at både sommerfugler i magen og lykkefølelsen dukket opp dager før. Så er det noe med å få på seg sin helt egne, splitter nye bunad på fotograferingsdagen. Det var nok da det gikk opp for henne.

Siden vi hadde samme lokaler som sist og jeg hadde alt av info fra sist (lagre gjestelister, kakelise, matberegning og innkjøp i en excel-fil, da har du det til neste gang!) ble dette mer som plankekjøring.

Eneste endringene Pernille hadde i forhold til tema og dekor var at det skulle være grønntoner og at temaet var reise – en lidenskap hun har arvet fra oss. Stas!

Dagen ble helt perfekt med nydelig vær, god mat og nydelige gjester! Vi gjorde som sist; familie til middag og venner, naboer etc. invitert til kaffe. På denne måten er du helt ferdig på en og samme dag, slipper masse rester og alle får sett konfirmanten i bunaden og ikke i joggis dagen etter. 80 fine gjester tok turen – vi er så heldige!🖤

Som nevnt hadde vi samme lokale som sist. En stor og upersonlig kantine, men som er vilt praktisk og vi er veldig glade for å kunne ha festen her! Flokken stilte som vanlig opp og hjalp oss å rigge – TAKK!

ML Meixner Ballongpynt var til stor hjelp slik som sist for å gjøre lokalet mer personlig og lunere. Ballonger gjør susen, med god hjelp av fine blomster og annen dekor.

Dekoren bestod av gamle lysestaker i glass som lillesøster-Martine har sanket fra sine turer på bruktsjapper, lys i grønntoner og nydelige blomster. June hos Binderiet stoler jeg 100% på og her trengte jeg bare å si at Pernille ønsker mest grønt og temaet er reise. Se selv – hun naila det!

Alt av trykksaker er det Tone hos Kortshop som har designet og laget ut ifra Pernilles ønsker. Boardingkort som invitasjon, «bagasjetag» som bordkort og ellers papir og detaljer som passet perfekt. Tusen takk for hjelpen Tone!

Det beste med å dekorere og dekke opp fine bord til fest er jo selvfølgelig alle de fine folka du dekker opp til! Vi er heldige som har stor familie og selv om det manglet noen rundt bordet ble det en storfin festmiddag for Pernille.

Fine ord og våte øyner i salen ble det også – for det er mye å si om denne fantastiske jenta vår!🖤

Vi fikk også si noen fine ord, en tale som var lagt ifra feilfri, men full i personlighet – haha. Det ble mye latter da, det liker vi!

Mye herlige filmsnutter, gode minner og overrekkelse av «koseputa» – en trofast følgesvenn gjennom hele barndommen til Pernille 🖤

Tårene var det tante-Martine som skulle få frem hos Pernille – et nydelig øyeblikk det også!

Mens Fredrikke rundet av sin festmiddag med selvskreven takketale, takket Pernille på sin måte – helt uten krimskrams og masse prat, haha. Like perfekt og personlig begge deler!🖤

Sånn skal det være!

En fantastisk dag vi er utrolig takknemlig for!

Tusen hjertelig takk til alle som gjorde dagen hennes så fin – det betyr så ekstremt mye🤍

Takk til alle gjester 🤍
Takk til flokken for all hjelp🤍
Takk til alle som bakte kake 🤍
Takk for alle gaver 🤍
Takk til Lisbet for nydelig brodert og montert bunad🤍
Takk til god nabo @mittlillekjoken for nydelig konfirmasjonskake🤍
Takk til @mlmeixnerballongpynt for fantastisk ballongdekor🤍
Takk til @binderiet for levering av nydelige blomster 🤍
Takk til fotograf @visuella.as for at jeg slapp å tenke på bilder (alle bilder i innlegget, unntatt siste, er tatt av henne)  🤍
Takk til @pss_catering for nydelig mat 🤍
Takk til @kortshop for god nydelige trykksaker🤍

Ikke reklame, bare en velfortjent takk til alle🤍

Vi er så heldig!

Post a Comment