//Dette innlegget er ikke sponset eller betalt reklame

En uke har gått siden årets forhandlermøte med Sigdal og jeg må innrømme at det tok denne uka å lande!! Tidenes hotell, digg opplegg og ikke minst – jeg stakk av med pris!!!

Jeg og Ole Johnny reiste ned torsdag kveld siden vi hadde litt som skulle preppes til resten av Sigdal Vest familien som kom dagen etter. Sigdal Vest er til info Sigdal Ålesund, Bergen, Molde og Kristiansund, hvor jeg har ansvaret for alt av markedsføring og arrangementer.

Sjekket inn på Lily Country Club, i en sykt digg suite – TAKK! Man kan si det man vil om rommene når man er på tur, men jeg tror vi alle kan være enige om at digg rom – det ER digg.

Rundet av kvelden med nydelig middag sammen med fine folk, før vi slukket lyset og ladet opp til den offisielle starten på forhandlermøtet!

Grytidlig neste morgen var jeg oppe og fikk med meg en helt nyyydelig soloppgang! Altså, hallo!

Jeg pakket ferdig Hangover-kits til gjengen som jeg hadde shoppa inn greier til dagen før. Dette kom de nemlig til å trenge lørdag! Når familien dukket opp utover morgenkvisten stod vi og sjefen sjøl i resepsjonen og tok imot hele Sigdal Vest og delte ut kits – SÅ stas!!

Med gjengen på plass var det klart for faglig påfyll fra Sigdal og gjengen på hovedkontoret. Rikets tilstand, nyheter og spennende prosjekter var noe av det vi startet dagen med! Så hyggelig å få være samlet på slike store arrangementer sammen med kollegaer fra hele landet!

Lunsjen leverte i nydelige Brasseriet og vi var klare for siste timene med innhold. Høydepunktet var uten tvil foredraget med Solfrid Flateby – et fyrverkeri av ei dame!

Etter en innholdsrik dag med mye input var det digg å kunne trekke seg litt tilbake, pudre nesen og få på seg finstasen – det var dags for galla!

Ingen hemmelighet at mannen min nailer smoking og jeg kjørte på med prinsessestemning i nyyyyydelig kjole fra fineste Cherié Brud. De har nemlig mye mer enn bare brudekjoler – her kan du finne de fineste selskapskjolene og best av alt: de syr dem om slik det passer for lave og puppeløse folk som meg! Tusen takk! Du finner forresten akkurat denne kjolen HER.

Etter en aldri så liten fotoseanse og en skål sammen med noen av jentene i Bergen var vi klare for aperitiff, middag og prisutdeling!

Det skulle deles ut 10 gjeve priser denne kvelden og vi var nominert i 4 ulike kategorier! Kristin i Molde stakk velfortjent av med tittelen Årets Selger Forbruker – gratulerer Kristin!!

En av de siste kategoriene var Årets Lokalmarkedsfører og her var jeg nominert sammen med flere dyktige folk altså!

Så skjer det. De begynner å lese opp begrunnelsen for årets vinner. Det er så SJUKT spennende og ord kan nesten ikke forklare hva som foregår i hodet her altså.. Fine folk rundt bordet heier og sier at «denne er din, Amalie»! Hjertet pumper så sykt hardt nå og etter hvert som begrunnelsen leses opp og jeg skjønner at det er meg… Jeg trodde hjertet skulle hoppe ut. Har aldri følt maken til kick!!

Navnet mitt ropes opp – gledestårene peiser på og til Queen på full drus og en sal full i applaus jobber jeg meg oppover mot scenen. Det tar litt tid, for det er så mange gode klemmer på veien!

Nils står klar på scenen for å overlevere fineste prisen ever og jeg får muligheten til å takke foran en sal med 300 mennesker. Tårene pusher, hjertet druser og kroppen er så full i adrenalin at det er rart jeg står oppreist! Jeg må innrømme at jeg ikke husker hva jeg sa – annet enn at hele Sigdal Vest skulle reise seg (uten dere hadde ikke dette gått an! Sammen er vi dynamitt!) og at Ole Johnny måtte huske å ta bilder – haha. Håper for guds skyld jeg takket Sigdal, hvis ikke – TAKK!! Foto: Ellisiv Solheim

Denne prisen betyr så ekstremt mye for meg! Jeg har jobbet knallhardt for å komme dit jeg er i dag og har ofret ekstremt mye tid sammen med familie og venner. Jeg har til og med takket nei til et cruise for det kolliderte med jobb – tenk det du! STOR takk til venner og familie som heier – ELSKER dere!!

Dagen derpå var det klart for del 2 av forhandlermøte – messe med alle leverandørene. Dette var mat for selgerne, så jeg benyttet meg av kaffe på sengen og å kunne jobbe med en av tingene som en markedsfører gjør en slik dag: forteller «hele verden» gjennom alle mulige kanaler at vi vant!!

Litt utpå dagen ruslet jeg rundt i det fine hotellet før jeg tok turen til tidenes treningsrom og  det som for meg er terapi: en time på mølla.

Mens flesteparten satte kursen hjemover etter forhandlermøtet var ferdig, var vi en liten gjeng som ble igjen til søndag. Vi rundet derfor av noen fantastiske dager med nydelig middag i Oslo, nærmere bestemt på Nodee Sky. En opplevelse – rett og slett!

Stolt, ydmyk og takknemlig. TUSEN TAKK til Sigdal Vest, Sigdal og Lily Country Club for en magisk opplevelse – dette glemmer jeg aldri!!

Post a Comment