To ting før du leser videre:

  1. Dette innlegget er ikke sponset eller betalt, selv om det ser sånn ut. Dette er mine egne ord fra min hverdag
  2. Til deg som kaster bort tiden på å snakke oss ned for å få deg til å se bedre ut. Til deg som mener at vi gjør ting kun for oss selv og ikke bryr oss om kidsa våre. Til deg som spør ungene våre om vi ikke har det bra hjemme. Til deg som er et usselt bygdedyr med alt for lite å gjør på; pass på deg selv heller.

Vi har startet året helt uten å kjede oss – hurra! At forrige blogginnlegg het «God jul» sier vel sitt når det kommer til blogging. Når det er sagt skal jeg selvfølgelig gjøre det godt igjen ved å ta dere med på alt vi har gjort siden sist – og det er jammen ikke lite!

Vi kan jo starte med det som har tatt størst del av tiden vår i det siste; Jobb! Helt selvvalgt og vi elsker jobbene våre – virkelig. Nyåret startet vi i Bergen, hvor vi begynte gildet med å flytte siste av to Sigdalbutikker (som nå er sammenslått til en, en nydelig en!). Stort sett lange dager på jobb, men litt digg egentid ble det heldigvis tid til også.

Etter en svipptur hjemom hvor det stort sett gikk i planlegging av nyåpningen i Bergen, reiste vi ned igjen for siste innspurt.

18.januar hadde vi storslått åpningsfest av det fantastiske, nye Sigdal studioet i Nordåsdalen! Til tross for snøkaos i Bergen (en vanlig vinterdag for oss med andre ord) var det stor stemning og en utrolig vellykket dag med både ballongslipp og kjøkkenkake.

Så stolt og glad for å få ha fått enda større Sigdal-familie, en nydelig neve med Bergensere!

Hjemme er det ungdommen som stort sett holder fortet og når vi har vært hjemme har vi prioritert å henge sammen med dem – når de har hatt tid da…

Klubbvenninne har jeg også vært heldige å ha rundt bordet allerede i år – himla stas!

Januar ble rundet av med å lage møbleringsplaner, shoppe og innrede en HYT på Bjorli. Denne eies av Sigdal Vest, så her er det naturligvis Sigdal kjøkken, garderobe og bad! Jeg og Ole Johnny reiste opp og brukte en helg på å ta imot møbelleveranse, vaske ned, innrede og style herligheten (siste oppgaven der var min!).

Vi jobbet nesten døgnet rundt denne helgen (sånn er det når man har det gøy OG en tidsfrist!), men heldige oss ble invitert til gode venner på middag og en pause i jobbingen – takk Svein Tore og Kristina 🖤

Denne herlige, lille hytta ligger nå tilgjengelig for leie og du finner den her!

Et gjensyn med den herlige gjengen i Ladies Circle har det også blitt! Denne gang var vi på bedriftsbesøk og omvisning av fantastisk flotte Jervell Gjestehus hvor vi fikk litt historie og servert nydelig tapas. Et herlig avbrekk fra hverdagen!

Det har vært en nydelig vinter så langt i hvert fall – både hjemme og på hytta. Tunet er sjeldent så fint som når snøen ligger fint på bygninger, trær og lyslenker!

Hytta har vi ikke fått så mye tid til å bruke, men et par svippturer har det blitt og jeg har selvfølgelig funnet frem påskedekoren (påske er den beste ferien synes jeg!).

Bursdager har det vært mye av og i tillegg til å ha vært i Kiel i 40-års feiring har vi fått feiret flere i familien! Mamsens feiring på gjerdestova for eksempel – så himla trivelig!

Det største av alt er selvfølgelig at vi har fått 17 åring «i hus». Det vil si hun har flyttet inn hos kjæresten for lengst, men heldigvis tar de seg tid til å bo litt hos oss også. Skal si tiden går fort!🖤

Tilbake til jobb!

Jeg har en utrolig trivelig jobb hvor jeg har ansvaret for alt av markedsføring, arrangementer, styling i butikker og fotografering av kjøkken vi har levert – i hele Sigdal Vest! Sigdal Vest er altså studioene vi har i Ålesund, Molde, Kristiansund og Bergen. GØY!

Arrangementene vi har er en stoooor del av hva jeg gjør og denne vinteren er det Herrenes Aften som har stått på planen. Hittil har jeg rukket 3/4 butikker – Bergen to go!

Phew!

Så var det den renoveringen vi holder på med da… Som du kanskje forstår ut ifra alt det andre i dette innlegget så går det ikke like fort med renoveringen som det har gjort tidligere hos oss, men vi stopper ikke opp! Noen timer her og noen timer der!

Det er mange rom som «henger sammen» siden det skal legges nye rør, så vi holder på med gjestetoalett, nytt bad og vaskerom samtidig. På menyen står det altså noen runder med avretting, elektrisk og røropplegg før vi kan begynne å bygge rommene skikkelig. Mye drittjobb som vises lite, men det blir!

Det var en oppsummering over starten på året det! Skal ikke bli like lenge til neste gang jeg oppdaterer her på bloggen, men følg meg gjerne på instagram om du liker å henge med i hverdagen!

Post a Comment