Siste rest med digg høststemning – og FOR en høst vi har hatt! En måned uten nedbør med bare klar, herlig luft og nydelige farger utenfor hytteveggen.

Hytta har vært klar for jul siden oktober og lyngen er byttet ut med einer, furu og gran, men her kommer et lite tilbakeblikk på høstinteriøret og noen digge dager på fjellet – før vi bikker over i julestemningen.

Det ble noen bord denne høsten og med finfin lyng rett utenfor døren er det ikke mye dekor som trengs spør du meg. Dessuten synes jeg det er fint når sesongens blomster/grønt går igjen flere steder i hytta for å knytte det hele sammen. Enten det er på stua, i borddekkingen eller på badet

Så er vi jo heldig da, som kan plukke med oss inn det vi ønsker fra nydelige Skorgedalen – uansett sesong!

Så helt til slutt vil jeg takke alle som har stemt på meg til årets Vixen Awards i kategorien Interiør, Bolig og Uterom! Har du ikke stemt på din favoritt kan du gjøre det her frem til søndag 3. desember!

Klem fra meg!

Post a Comment