Neimen halooooo Bloggen!

Vi har bikket en årstid siden sist, men nå er vi inne i den jeg liker ALLER best – høsten! Skriver det samme hvert år, men sånn er det med favoritter, noe kan ikke sies for ofte: frisk, klar høstluft, fyr i bålpanna og lyng i pottene. SVIM av så digg!

På låven har vi fått innviet høsten både to- og tre ganger, selv om hverdagen og alt den fører med seg opptar oss mest, for joda vi er mennesker vi også vet dere!

Blå med «bort til» låven da – som nå er godt i gang med høstsesongen!

Å sitte ved bålpanna med digg musikk, en mops på fanget og noe godt i glasset KAN faktisk måle seg med følelsen man får ved å gjøre det samme på hytta. For låven er litt sånn for oss, bare at vi har den muligheten her hjemme.

For meg betyr det så sjukt mye å bruke det en har, så at vi innimellom skal ta oss tid til å rusle oss bort hit en hvilken som helst kveld i uka og nyte livet – det kan du være (som vi sunnmøringer sier) steik-sikker på!

Jeg har siden sist fått i hus flere gamle skatter også! Blant annet har noen gamle dører som i sin tid stod i en bygård i Ålesund flyttet inn – kjekt å ha, men vi har en fremtidig plan for dem! Tidenes patina og full i historie. I looooove it! Ikke nok med det – den gamle kisten fikk vi med da vi kjøpte den lille circusvogna, dåner i vinkel av denne!

Ingen høst uten bord dekket til samme anledning! Vi dekket opp til Pernilles familiebursdag her i September faktisk! Dekoren var den samme, men pådekkingen var mye mer chill og det ble servert take-away pizza like etter arbeidstid en fredag. Håpløst tenker noen – sjukt praktisk OG hyggelig tenker vi! Alle får hilse på – spise litt, takk og god helg! Få på fredag! Jeg sier bare det «alle» tenker. Ingen vil ødelegge helgen til noen med å invitere kl. 14:00 en lørdag. Just saying.

Men tilbake til borddekkingen da!

Høst betyr lyng og gresskar (jepp – vi har blitt sterkt påvirket av våre venner «over dammen»), så begge deler hører til på et skikkelig høstbord. Lyngen plukker jeg i bakgården til låven, men gresskarene er kunstige. Jeg har ingen grunn til å kjøpe ferske gresskar som råtner kun for pyntens skyld – da vil jeg heller ha kunstige som  varer år etter år! Disse har fulgt meg i MANGE!

Men igjen – man trenger ikke anledninger for å bruke det man har! Det er bare dager siden dette siste bildet ble tatt, når jeg og Ole Johnny tok fredagskveld helt alene her utenfor låven. Med (som nevnt) digg musikk på øret og noe godt i glasset.

Et etterlengtet blogginnlegg for meg å skrive (på generell basis) og jeg håper du fikk en mental pause, inspirasjon eller bare random scrolling – så lenge det funker!

Post a Comment