En tur til Spania er ikke feil, heller ikke i jobbsammenheng! Jeg og Ole Johnny ble invitert med på tur for å besøke fabrikken til Cosentino, samt designstudioet deres i Málaga. Cosentino er leverandør av blant annet steinplater i naturstein, Silestone og min personlige favoritt; Dekton. Les mer her! Vi bruker jo produkter fra Cosentino både i private prosjekter og gjennom jobb i Sigdal, så dette gledet vi oss veldig til!

Turen gikk over 4 dager, hvor to av dem var reisedager. To herlige damer, Madelene fra Cosentino Norge og Linda fra Buzz PR var våre to verter denne turen – heldige oss! Vi pakket lett og satte oss på flyet – klar for faglig påfyll og digg inspirasjon!

Vi var fremme på hotellet…

..som ligger 3 timer med bil utenfor Málaga sent på kvelden etter et lite stopp på en lokal bensinstasjon (som var akkurat «som på film»!). Hotellet er under renovering, så gleden var enorm når vi låste oss inn på rommet som var helt nytt og diiigert! Her var det Dekton på både vegger og gulv i ulike utførelser. SÅ kult!

Dagen etter var det klart for omvisning på fabrikken. Hvit kjole og hatt på fabrikkbesøk? Selvfølgelig, vi er jo i Spania! Gul vest, maske og hjelm måtte til enkelte områder i fabrikken, men det er null stress når en har så fin kjole som går til alt! Knis.

Utrolig gøy å se det vanvittige annlegget, hvor rent og ordentlig det var og ikke minst: alle menneskene og robotene som gjør jobben! I fabrikkene er det ikke lov å ta bilder, men jeg kan love dere at det var en opplevelse!

I tillegg til fabrikkene var vi innom hovedkontoret og inspirasjons-laben. En ting er sikkert: Nå er vi enda mer klar for å renovere badet i kjelleren og har fått masse deilig inspirasjon til kule prosjekter på låven!

Etter fabrikkbesøk…

.. var det duket for deilig lunsj på hotellet før vi ble skysset til fjells for å se på steinbruddet. Kanskje har du fått steinplater akkurat herifra? Morsomt å se i hvert fall!

Etter en inspirerende dag og avslapping i sola koste vi oss med skikkelig spansk tapas (svimlende mange retter!) før vi tok kveld og ladet opp til neste dag: 3 timer i bil igjen tilbake til Málaga for å besøke designstudioet der og oppleve byen litt!

Málaga

Cosentino City konseptet er et slags showroom som ligger i flere store byer rundt om i verden! Det kommer til Oslo også! Her kan designere, kunstnere, arkitekter eller bare vi som har lyst å ta oss en tur komme innom og jobbe med produktene deres, samt massevis av ulike farger og materialer. Man kan stikke innom, men det er lurt å booke tid dersom en skal jobbe her sammen med kunder etc. Uansett et godt tips om du er på ferie her og vil stikke innom for litt digg inspirasjon!

Utrolig kult konsept og her fant Ole Johnny den perfekte løsningen for dusjen vi skal ha i kjelleren: «Dusjbrett» i Silestone med kanter og antiskli (kommer i mange ulike utførelser og farger), her vist i Silestone.

Etter besøket hos Cosentino City hadde vi fri resten av dagen og kunne oppleve litt av denne fine byen! Enda mer god mat, drikke og fine gater. Vi ruslet oss ut på den forholdsvis nye promenaden hvor det ligger restauranter og butikker på rekke og rad langs brygga. Her lå det flere svære luksusbåter som vi kunne sikle etter innimellom stoppene på kafeene. Et fint sted som er verdt et besøk!

Mot kvelden kjørte vi til flyplasshotellet hvor vi koste oss med litt tapas og vin mens vi oppsummerte en skikkelig fin og inspirerende tur! Vi tok kveld og reiste hjemover grisetidlig dagen etter.

Tusen hjertelig takk til Madelene i Cosentino og Linda i Buzz PR for en nydelig tur! Dette ga masse ny inspirasjon og motivasjon til prosjektene våre!

Post a Comment