I år blir det 17. mai feiring i toppen av Eiffeltårnet, så derfor er det gjenbruk av fjorårets bilder her på bloggen, men de er absolutt like aktuelle!

På låven er det jo et veldig rustikt preg på det hele, men det funker helt fint å plukke ut noen av elementene og bruke dem på mer klassiske 17. mai bord også.

Å plukke blomstrende grener fra frukttreet i hagen er luksus og sammen med noen telysholdere, lykter eller lysestaker trenger man liksom ikke så mye mer dekor. Disse grenene gjør egentlig jobben!

Vil du ha mer klassisk stil på bordet slenger du på en hvit duk, bytter ut lyktene med lysestaker i glass eller sølv, samt blanke telysholdere. Easy peasy!

Lite sier 17. mai som hvitveis på bordet synes jeg! Dette er det flust av rundt om på bruket, selv om det er ingen garanti for at den skal ha sprunget ut til 17. mai… Sunnmørsk klima vet dere!

Jeg liker å dekke bordene enkle, uten å ta helt av med rødt, hvitt og blått. Funker for meg å ha en remse med små tøyflagg (kjøpt på Kid for noen år siden) eller et bredt sløyfebånd. Et litt mer rustikt og nøytralt bord, men funker like fint til fest dette også – viktigste er at det bugner med godsaker og du har folka dine rundt bordet!

Ønsker deg ei nydelig 17. mai feiring – håper den blir akkurat slik DU ønsker den skal være!

Vi reiser til Paris i morgen tidlig for å feire 5 års jubileum som gift – bli gjerne med oss på reisen i stories, enten på Instagram eller Facebook!

Post a Comment