Årets aller beste høytid er i gang og Norges land stenges omtrent helt ned i en uke. Vi er litt rare sånn, men herlighet så digg det er med påske!

Hytteliv, sene frokoster, påskegodt og afterski. Livet!

Vi har tjuvstartet påska litt, med ferietid og litt hjemmekontor her på hytta. Snowboard, ski og rumpeakebrett har allerede fått kjørt seg, og mer skal det bli! Vi er heldige og har mye familie her oppe i Skorgedalen, så det blir litt «hyttehopping» i påska – stas!

Ekstra stas er det at i hvert fall en av ungdommene våre gidder å bli med – og flaks for meg er at hun har lagt sin elsk på snowboard, så nå er vi to!

Det blir noen påskebord også heldigvis! Som resten av hytta blir bordet dekorert med rustikke, naturlige elementer – også til påske. Med dekorerte greiner, noen egg og de kule Eating Rabbit fra dbkd er påskestemningen på plass for min del.

Jeg håper du får ei nydelig påske der du er!

Post a Comment