De fleste som pusser opp slike 70-talls hus velger å ha hovedsoverommet i et av de større rommene, gjerne med balkong. Vi har innredet det minste rommet til garderoberom, så det var ingen grunn til at vi skulle ha det største rommet – det har Pernille fått!

En seng, et par nattbord og TV på veggen. Det var det vi trengte og har derfor innredet et av de minste rommene i huset til vårt soverom. Passet oss perfekt!

Bildet over viser hvordan dette rommet så ut da vi tok over huset.

Vi ribbet rommet, rev ut teppe og belegg, reiv taket og la opp nytt elektrisk. Siden vi ikke rev veggplatene ble det litt maltraktering av veggene for å få lagt nytt elektrisk, men dette gjorde det mye lettere for oss når vi la gipsplater utenpå.

Vi la gips i tak og vegger som etter hvert ble sparklet og malt helt hvitt. Vi bodde her en periode før det gipsplatene ble behandlet. Funket det også!

Når vegger og tak var ferdig la vi laminatgulv og lister i samme farge som veggene. Slik ble altså resultatet:

Hvite vegger og tak, hvitt gulv og en haug med deilige tekstiler i lin kombinert med ull. Møblene i resirkulert tre gir en svak kontrast til alle tekstilene. Elsker den etnisk-nordiske følelsen denne stilen gir! Endelig tilbake i ekte «Svenngården»-stil!

Trenger ikke noe mer enn det her vi!

Ha en nydelig lille lørdag!

Post a Comment