Kledd i hvitt i det nydelige vinterværet vi har hatt, juletreet på plass og overflod av tente lys i gamle glass og lysestaker – velkommen inn til Svennlåven kledd opp til jul!

Låven ligger bare noen meter fra husveggen, så her har vi spent opp vaiere og hengt opp lyslenker som får henge året rundt. Magisk fint å stå opp og se ut på lysene fra garderobevinduet, spesielt når alt er kledd i hvitt! Enda finere blir det når vi får skiftet kledning på låven også – noe vi gleder oss veldig til!

Inne på låven har vi nå i vinter lagt varmekabler og fått støpt nytt betonggulv! Kablene er selvfølgelig ikke i sving enda siden låven ikke er tett, men det blir! Vi er jo godt i gang med prosjektet, men må prioritere renoveringen i huset først.

Det er i hvert fall deilig, rustikk julestemning i fleng på låven!

Vi skal feire lille-julaften her på låven sammen med familie, noe jeg gleder meg enormt mye til! Hvert år samles vi for mandel i grøten og spekemat – og Grevinnen & Hovmesteren, selvfølgelig! En utrolig kos tradisjon jeg er så takknemlig for at vi har.

Jeg skal dekke langbord til hele gjengen, men til inspirasjon skal jeg bruke disse bildene jeg fikk æren av å ta for Ekornes/Stressless nå i november. Fantastiske, lokale møbler som det var en fryd å jobbe med!

Lille julaften blir det dog litt mer rustikk dekking og jeg skal prøve å få tatt bilder og dele med dere!

Jeg håper du nyter siste innspurt av advent!

Post a Comment