Første jul i huset – det har blitt en vane de to siste årene, men nå skal vi ikke flytte på oss på en stund! Det er i hvert fall planen.

Vi har mye igjen av renoveringen og enda mer når det kommer til å bo seg til. For det må man jo. Litt tomt enda siden det mangler en del på veggene og slik, men det kommer etter hvert. Nå er i hvert fall huset kledd i Svenngården-jul og vi gleder oss til å feire selve julaften her!

Kjøkkenet skal som nevnt få seg vegghyller over benkene hvor vasken er (tenk så kos det blir å pynte den neste jul!), men enn så lenge har jeg brukt minijuletrær i tillegg til annen dekor for å få litt mer «fylde» i rommet – det hjelper på det!

Vi er bortskjemt med mye benkeplass og et kjøkken som kler de fleste stiler, så her er det bare å gønne på når det kommer til å lage fine stillben. Knaggrekken på den lille veggen er perfekt å henge håndklær, julestrømper, kalendergaver og andre greier på – et must på kjøkkenet synes jeg altså!

Sofasonen har jeg ikke vist så mye av enda og det blir ikke store bildedrysset derifra enda – det vil jeg vente med til etter jul, da må det bli skikkelig før- og etter bilder!

Men litt julestemning er det jo. Fyr i peisen i nydelig vintervær, noen dekorfat med juledekor, Hjemme Alene filmene og en kopp med overdrevent mye digg så har du alt du trenger!

Det var Svenngården-jul det folkens! I magisk vintervær som jeg håper vi får beholde hele desember!

Fortsatt god førjulstid peeps!

Post a Comment