På lørdag var det ENDELIG tid for å oppleve Tiësto igjen her i Ålesund! På grunn av covid ble konserten utsatt et år, men geeez så verdt å vente på!

Selv om vi ikke bor lengre enn 20 min. unna er det noe annet å kunne sjekke inn på hotell, nyte en lørdag i byen, krølle seg sliten under dyna og våkne opp til digg frokost!

Vi bor alltid på Hotel Brosundet når vi er i byen, og denne gang fikk vi jaggu oppleve å bo på magiske Molja Fyr, aka rom nr. 47 på Brosundet. En opplevelse for livet – uten tvil!

(Dette innlegget er ikke sponset eller betalt)

Det lille fyret huser alt man trenger, man må bare planlegge litt hvem som skal gå 50cm hit eller 50cm dit når man er to – haha! Man kommer inn til verdens minste entré, med verdens fineste dør inn til det nydelige badet og tidenes mest sjarmerende, smale trapp opp til soverommet.

I 10 minus sleit varmeovnen og kablene i gulvet med å varme opp denne game betong-skatten, men en liten vifteovn gjorde susen som tilleggsvarme. Utrolig sjarmerende dette også!

Etter en liten runde i fineste byen krøllet vi oss opp under dyna, satte på digg musikk og drømte oss vekk på vanlig vis med planlegging av neste prosjekt til et par glass bobler. DETTE er det vi kaller å lade!

På kvelden byttet vi ut ullhatter og julemusikk med glitterhatter og musikk med liiiitt mer fart i – vi var klare for Tiësto! En helt fantastisk konsert jeg ikke ønsket skulle ta slutt!!

For meg er dette ikke bare en konsert, dette er lidenskap – kort fortalt.

Morgenen etter banket det på døra og vi fikk sjarmerende nok levert en helt fantastisk frokost fra hotellet – i en kurv!! Dån! Med nydelig utsikt ut av det lille vinduet fikk vi startet opp dagen med frokost på sengen før vi pakket sammen og takket for oss – helt perfekt!

TUSEN TAKK for oss nydelige Hotel Brosundet, vi gleder oss allerede til neste besøk!

Ha en digg lille-lørdag, det skal vi!

Post a Comment