Det går unna i huset og jeg ligger laaangt etter på å oppdatere med fremskritt her på bloggen – beklager det! Følger du med i stories, enten på instagram eller facebook får du med deg mye, men jeg lover å komme med et innlegg her også – helt plutselig!

Rommet til Fredrikke har vært ferdig en stund (nå gjenstår det bare å gjøre ferdig gulvet i entréen og walk-in garderoben hennes, samt bygge nytt bad) og hvordan hun ville ha det har hun selv bestemt! Slik så det altså ut «før»!

Med respekt for de som hadde huset før oss (som nå har gått bort ♥) legger jeg ikke ut bilder av hvordan rommene så ut når vi kjøpte huset, men hvordan det så ut når vi hadde gjort det klart til utleie.

Kjelleren var innredet på 80-tallet en gang, noe som kom tydelig frem på grunn av alt panelet. Dørene var en blanding av 70-talls dører, furudører og «hyttedører». Vi tok av all dekor på dørene slik vi fikk slette dører, pusset, sparklet og malte dem. Nye håndtak fikk de også, så nå er de god som ny!

Murveggen var et aldri så lite prosjekt hvor jeg blandet 50/50 vann og maling. Jeg brukte en litt stor pensel og en klut for å «klatte på» maling og tørke av enkelte steder for å få den patinerte looken. Alt av furupanel og vinduene fikk en runde med kvist- og sperregrunn før det ble malt hvitt.

Jentene er begge oppvokst med renovering og oppussing, så det at de ville ha mye de skulle si når rommene deres skulle få nytt liv skulle nesten bare mangle. Jeg er så glad for at de har arvet en del av interessen vår til dette med å skape et hjem (eller 3)!

En annen ting som er kult er at personlighetene deres kommer ekstremt godt frem i interiøret de har valgt – det er så stas! Fredrikke er som dere sikkert forstår (fortsatt) veldig opptatt av mote og skjønnhet – hun har rett og slett alltid likt å jåle seg!

Fredrikkes drømmerom der altså! Funker like godt til alenetid som til å fylle med gode venner. Stas!

Følg med, plutselig kommer det flere oppdateringer fra huset!

Comments

Post a Comment