//Inneholder reklame

Jeg tror kanskje jeg begynner å grine om du tvinger meg til å legge gipsplater nå altså.. HJELP så lei en kan bli når man jobber så intenst med en ting slik vi har gjort nå!

Men det blir folkens, det blir! Til og med kjøkkenet (som selvfølgelig er fra Sigdal Ålesund) har vi fått levert, selv om det ikke skal monteres før etter sommeren – et stort skritt nærmere ferdigstillelse og et solid boost for oss!

For et par uker siden så det helt kaos ut i huset. Åpne vegger, masse el-installasjon, isolasjon og maltrakterte vegger i en solid blanding. Akkurat slik det blir når man renoverer, for før det blir bedre – blir det verre.

Men så kommer man til det punktet når man skal få «smelle opp» gipsplater! DA begynner ting endelig å vises godt! Heldigvis fikk vi låne «heisa» til papsen og jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten den, for selv med den manglet vi liksom et sett til med hender innimellom!

I flere dager dro vi rett hjem fra jobb, slukte en «rett i koppen» og jobbet til langt på natt. Men verdt det? Jepp!

Det var en ubeskrivelig digg følelse etter hvert som stablene med gipsplater ble mindre og etter hvert forsvant! Nå ser man liksom hvordan formen på alle rommene blir og spesielt kjøkkenet kommer til å bli sååå stas fint!!!

Spesielt den herlige kroken helt innerst, der skal det bli kos å sitte altså!

Frem til nytt kjøkken er på plass får vi klare oss med uvariert kosthold, shabby kjøkken og middag på senga… Men det blir så bra til slutt!

Klage skal vi heller ikke (ikke mer enn jeg har gjort i dette innlegget i hvert fall) – ferien er like rundt hjørnet!!

Det er mange som er spente på å få vite hvilket kjøkken jeg har gått for – følg med på facebooksiden til Sigdal Ålesund, der kommer det snart konkurranse om nettopp det!

Nyt sommeren videre peeps!

Post a Comment