Litt over en mnd. siden vi tok over huset og til tross for at vi både har hatt forlenget kjærestetur og husmorferie har vi kommet veldig langt!

Hver ettermiddag og fridag går med til å jobbe i huset og på kvelder og morgener går tiden min til å pakke i leiligheten. Vi skal nemlig være ute derifra om ei uke!

Å rive ut alt er en jobb som går forholdsvis fort og alt vises så godt, men å bygge opp igjen tar mye lengre tid og det innebærer en hel del som nesten ikke synes. Det kan være litt demotiverende innimellom, men det er jo så viktig å få det gjort skikkelig!

I taket på kjøkkenet har vi forsterket konstruksjonen, isolert, plastet og lektet. I tillegg et har alt av det elektriske blitt forbedret – i hele huset. Det fine med å rive ned nok til å nå tak i alt er at man kan få belysningen slik man vil også – en viktig del dersom alt skal henge sammen i interiøret, så interiøret har vært planlagt lenge for å si det sånn! Heldige meg som har en så flink fyr. Slik at jeg kan få plassert alt av lamper og greier akkurat slik jeg vil!

Og når vi snakker om MYE jobb som ikke vises. På bildet under ser du veggen mellom stue og kjøkkenet. På denne veggen skal TV løsningen være og på den andre siden blir det kjøkkeninnredning, vegghyller og vegglamper – blant annet.

Alle hullene du ser i veggen indikerer mye drittjobb, banning og skrubbsår. Alt for å få det elektriske helt skjult og etter møbleringsplanen. Men igjen – det blir så verdt det!

På Pernilles rom er det også en stor jobb med det elektriske. Alt for at det skal klaffe ut ifra møbleringen (Sminkebord, oppbygd seng og TV i taket for å nevne noe!).

I kjelleren har det dog skjedd mye som vises godt! Fredrikke skal ha denne «bula» og får kombinert stue/soverom, walk-in og egen entré. I tillegg er her et bad som skal pusses opp, men det blir ikke helt enda. Her har jeg grunnet og malt 80m2 med panel, en haug med dører og vinduer – alt i 3 strøk. En stor jobb, men en enkel jobb!

Murveggen er jeg veldig fornøyd med! Denne har jeg gitt et hvitvasket uttrykk for at den skal se gammel og slitt ut. Det tok noen timer, men jeg er veldig fornøyd med resultatet!

I går la vi gulvet på hovedrommet her og det ble bare sååå fint! Kun lister igjen så er det klart til å flytte inn. Det er bra, for det er hit vi blant annet må ha sofaen vår mens vi gjør ferdig hovedetasjen!

I gangen og på walk-in skal vi legge varmekabler for å så avrette gulvene, noe vi ikke rekker før vi må flytte inn. Viktigste var å få klart stuen slik hun har en plass å sove og en plass vi kan kalle «oppholdsrom» under videre oppussing oppe.

Nå skal vi prioritere å legge gulv oppe i vårt garderoberom (et rom vi ikke trengte å gjøre noe annet enn å legge nytt gulv i siden vi pusset det opp før vi leide ut huset). Torsdag kommer nemlig garderobeløsningen som vi må ha på plass før vi flytter – da har vi i hvert fall et rent sted å lagre klær og andre ting!

Følg med videre folkens!

Comments

  • 8. juni 2022

    Så flinke dere er 😊 veldig kjedelig med all jobben som ikke synes, morsommere med det som gir resultater med en gaNg. Gleder meg til fortsettelsen

Post a Comment