Fredag stod containeren klar og lørdag morgen var vi på plass alle fire og klare for et nytt, stort prosjekt! Vi jobba som helter alle sammen og jeg må si at jeg er så imponert og stolt over jentene! Ikke ett negativt ord, til tross for at de jobbet fra morgen til kveld både lørdag og søndag.

Noe har de i hvert fall arvet av oss når det kommer til oppussing!

På to dager har vi altså revet ut alt som skal rives!

Vi skal ikke åpne opp himla mye, men vi har åpnet opp fra vindfang til gang, fra gang til stue og fra stue til kjøkken. Selv om vi har åpnet opp litt, skal kjøkkenet fortsatt være litt for seg selv. Der hvor det var dør inn til kjøkkenet fra gang skal vi derfor stenge igjen.

Kjøkkenet er i mitt hode høydepunktet og jeg gleder meg så vilt til å få det på plass! Det gamle kjøkkenet har vi skrudd ned og skal kvitte oss med (rop ut om du er interessert), og revet ned et par vegger og en mur for å gi plass til en ny romløsning.

Vi hadde egentlig planer om å lekte om taket og legge gips utenpå det som allerede er der, men da vi fant ut at det var riktig avstand mellom lektene under platene bestemte vi oss for å rive taket i alle rommene det gjaldt (altså omtrent hele hovedetg).

Taket på kjøkkenet skal vi gjøre noe annet morsomt med – stay tuned!!

I kjelleren var det heldigvis ikke like mye som skulle rives (i hvert fall ikke i denne omgang). Her har vi revet ut en hel del gamle innredninger og plassbygde løsninger for å få tomme rom. I første omgang er målet å få Fredrikkes rom, entré og garderoberom klart slik hun kan flytte inn, så får vi ta resten av kjelleren etter hvert.

Rommet til Fredrikke er kledd med panel og har varmekabler i gulvet, så her er det bare å male, male, male og legge nytt gulv – så det er klart!

Det som i dag er vaskerom skal bygges om og bli til teknisk rom og et eget bad til Fredrikke. Tror det blir veldig bra etter hvert selv om det nå ser rimelig slitent ut!

Noe av det jeg også gleder meg veldig til er å innrede det store verkstedet i kjelleren! Her drømmer jeg om å endelig få et stort, digg bad med både dusj og baaaadekar!

Planen er faktisk å fikse dette badet før vi pusser opp de andre to. Rommet er i hvert fall heeelt ribbet nå og klart for nye eventyr!

En skikkelig heavy og bra start der altså!

Gipsplater, byggemateriell og nytt gulv er bestilt, men først må det elektriske få seg en oppfriskning!

Følg med peeps!

Post a Comment