I fjor hadde jeg besøk av flinke Maria (aka. Visuella) som sammen med Marte Bjørgum lagde en sak om hytta for Hyttemagasinet.

Det er alltid gøy å ha besøk av fotografer og få se deres vinkler og tolkninger på interiøret! Her er det nemlig veldig ofte store forskjeller – som her, hvor du kan se mye mer oversiktsbilder enn det jeg viser. Gøy!

Maria hadde med drone også, noe som er ekstra kult! Da får jeg jo vise dere mer av det fine området hytta vår ligger i. Fine, fine, fiiiiine Skorgedalen i Rauma!

Hytta vår er kledd med vedlikeholdsfri Møre Royal kledning i fargen Natur. Denne blir grå over tid (still going strong etter 6 år den naturfargen!). Taket heter Plannja Trend.

Videre inn i hytta kan man med disse bildene se litt mer hvordan den er inndelt og hvilke rom som henger sammen. Stas!

Hytta er 150m2 og består av Stue, kjøkken, spisestue, gang, vaskerom, 3 bad (når det siste er ferdig), et par boder, 4 soverom + en stor loftstue med sofakrok, dobbeltseng og to sovealkover med 120cm senger.

Hytta bygde vi både med tanke på å ha plass til besøk av venner, men også for fremtiden. Plutselig er vi besteforeldre vet dere (men det må GJERNE vente litt)!

Fra spisestuen går veien enten videre inn til kjøkkenet, opp trappa eller bortover gangen mot stuen (på veien dit går du forbi et bad og soverommet vårt – med et eget, privat bad).

Kjøkkenet spiller hoverollen i hytta og er plassert helt i front. Hjertet i hytta hvor det alltid er liv og noe som skjer (slik det er på de fleste kjøkken). Den store skyvedøren står på vidt gap hver gang været tillater det og gjør at kjøkkenet nesten er like mye utendørs på fine dager. Utrolig praktisk!

Utsikten fra kjøkkenøya er heller ikke å si noe på og jeg er bare så takknemlig!

Stuen er ikke så stor, men den holder i massevis. Det er langt ifra her vi bruker mest tid, så å prioritere kjøkken og god spiseplass var helt riktig synes vi. Dessuten er vi mer ute enn inne her oppe!

Soverommene er ikke enorme, men for oss var det viktigere med flere rom enn at de skulle være store. Loftstuen tar seg av underholdning for kids og ungdommer, noe som funker helt utmerket!

Uterommet er jo det vi bruker aller mest! Enten det er å henge i loungen, spise middag på uteplassen, bading i stampen eller måke tonnevis med snø (for det må til det også).

Var det ikke gøy å se hytta fra litt andre vinkler og sånn? Det synes i hvert fall jeg! Alle foto er tatt av Visuella.no

Tusen takk igjen til Maria, Marte og Hyttemagasinet – dette var stas!

Post a Comment