Påska er så nær, så nær! Endelig!!

Som dere kanskje vet er dette favoritthøytiden min – og den høytiden der jeg dekker flest bord. På låven er det aldri feil å samle fine folk (man må bare kle seg godt som dere ser) og jeg gleder meg til mange slike kvelder ut over våren!

På låven er alt lagt til rette for en rustikk oppdekking. Bordet står på på gamle, solide bjelker som dekker over «smøregraven» (som det heter). Bordet har altså tatt over plassen til traktoren!

Som jeg elsker disse kontrastene! Grovt tre, kule tekstiler og jernlysestaker sammen med mønstrede glass og sølvbestikk.  Det finnes ingen regel som sier at man ikke kan spise med sølvbestikk iført kjeledress!

Så enkelt og greit kan det altså gjøres! Alt du trenger for påskestemning er rett og slett gåsunger.

Følg med – det kommer flere påskebord!

Post a Comment