Jungeltelegrafen er i full fyr i bygda, så det er mange av dere lesere som allerede vet at det er hit vi skal flytte. Men det er jo trivelig det – at folk er nysgjerrig på det! Noen baksnakker (dere må gjerne prøve å gjøre samme jobben vi har gjort opp gjennom årene folkens hvis dere mener vi får ting «servert»), men venner og familie heier – og det er DET som betyr noe. Sådeså.

Vi skal altså flytte opp til gården vår – Svenngården. Dette huset har vi leid ut til nå, men nå skal vi altså flytte hit selv. Huset ligger noen få meter fra låven – så ingen tvil i at dette blir himla praktisk og greit!

Disse bildene tok jeg da huset var utleieklart.

Hvorfor vi flytter er det naturligvis mange som lurer på – leiligheten var jo så fin! Det kan jeg selvfølgelig svare på…

Ungdommer tar plass! Vi har to. Jenter. Sosiale sådan (heldigvis!). Så når vi har muligheten til å gjøre noe med det – så gjør vi det. I tillegg ligger dette huset nesten vegg-i-vegg med låven noe som gjør låveliv og prosjektene der ekstremt tilgjengelig!

At vi må gå inn i et enormt oppussingsprosjekt igjen får da heller bare være. Dette fikser vi!

For pusse opp skal vi!

Følger du meg på Instagram eller Facebook, så har du kanskje fått med deg hvilken stil vi går for også? Vi kommer til å forvandle dette 70-talls huset til et lyst, nordisk hjem med hint av rocka bohem. Akkurat slik jeg liker det!

Et stort hus hvor vi altså skal pusse opp stue, kjøkken, 2-3 bad, vaskerom, 4 soverom, kjellerstue, entre/gang i begge etg. og noen andre bonusrom. Huhei hvor det går!

Vi får finne frem igjen oppussing-ferdighetene våre da og prøve å unngå å kvæle hverandre, jeg og mannen. Så satser vi på at dette går fint!

Så hva sier du? Blir du med på reisen videre?

Jeg gleder meg i hvert fall til å forvandle interiøret i dette huset (som faktisk har STORT potensiale)!

Comments

 • Karianne
  29. mars 2022

  Blir uten tvil med videre – gleder meg allerede!!!!

 • Hilde Bjørkli
  14. februar 2022

  Alltid spennende å følge med dere på reisen!

 • ingunn
  4. februar 2022

  Wow SÅ KULT, FOR ET POTENSIALE! GLEDER MEG TIL Å FØLGE MED PÅ DETTE! hEIER FRA VINSTRA!

 • Karin
  3. februar 2022

  GØØØØØY! Gleder meg til å følge med!

Post a Comment