Godt nytt år dere!

I 2022 da ting bli bedre vel? Kanskje blir det reising? Kanskje blir det store fester? Kaaanskje kan vi klemme i hytt og pine?! La oss håpe det.

Vi startet året med å si godt natt til verdens beste morfar. En tung, men fin dag – det var godt for han å slippe mer nå. Det er tungt å si takk for nå, men heldigvis lever han videre her oppe i verdens fineste Skorgedalen.

Kule morfar hadde humor helt til det siste og han lovte oss at selv om han kom til å være i Skorgedalen skulle han ikke hjemsøke oss på hyttene – haha. Fine morfar!

I første halvdel har i hvert fall Skorgedalen levert med episk vinteridyll og gjort det til fineste sted på jord!

Vi bare elsker betonggulvet i hytta og det er spesielt nå på vinteren at det kommer ekstra godt med! Vi går inn og ut av hytta uten å trenge å være redd for at gulvet skal bli skadet av vann eller harde alpinsko.

Varmekablene i gulvet sørger for at vannet tørker opp og holder god varme i hytta på kalde vinterdager.

Jentene fikk seg snowboard i julegave, så nå får jeg endelig ha mitt gode, gamle brett i fred. Utrolig stas for meg at jentene vil stå på brett – og du verden for en drømmedag å starte sesongen i!

Jentene fikk brett som passet stilen og personlighetene deres – Fredrikke fikk derfor stilrent, kritthvitt brett med hvite bindinger og Pernille fikk et mer rocka brett i sort med kule detaljer. SÅ stas!

Etter en lang dag ute i kulden er det ingenting som er bedre enn å komme inn igjen i varmen med roserøde kinn, god samvittighet og rufsete «hjelmsveis». Et par timer i en varm stamp etterfulgt av en digg middag og noe godt i glasset.

Det er dette som er hytteidyll for oss – uten tvil!!

Glad vi fikk nyte vinteren noen dager siden alt regner og blåser bort nå. Bare å krysse fingrene for at det kommer en ny runde med drømmevinter etter denne stormen da!

Håper du har en fin start på året peeps!

Post a Comment