Jepp, du leste rikitg – vi skal flytte!! Det tok meg og mannen et par timer fra idéen kom til vi hadde bestemt oss, i kjent stil. Så fikk ungene siste ordet og flytting blir det!

Det betyr altså at denne herligheten av en leilighet nå kan bli din! Den har så vidt bikket året, så her får du en finfin og innholdsrik bolig med digge kvaliteter og detaljer.

Her kommer en runde rundt i leiligheten – helt uten filter (slik fargene ikke lyver). La oss begynne med hjertet – nemlig kjøkkenet.

Kjøkkenet er fra Sigdal og er i malt eik. Med hjørneskuff laget på spesialbestilling og fronter malt i egen ncs-kode er dette et unikt kjøkken i høy kvalitet. Benkeplaten er i komposittstein og er en drøm å lage mat på og holde ren! Elsker den!

Hvitevarene er fra Smeg og ventilatoren er fra Røroshetta (og har innebygget komfyrvakt).

En drøm av et kjøkken altså – virkelig!

Kjøkkenet er ikke bare til å kokkelere på! Her har vi brukt mange timer rundt bordet sammen med venner og familie, hatt hjemmekontor og fotostudio.

Stua har spilt en stooor rolle mens vi har bodd her. Enten det har vært serier og chill, bobler og finstasen eller et sted hvor ungdommen har regjert innimellom. Kort fortalt et sosialt, men også avslappet sted å være.

Og la oss ikke glemme det diggeste med hele allrommet: gulvvarme som gir mer enn nok varme slik en slipper å bruke plassen til vedovn! Men liker du fyr i peisen ligger alt til rette og klart for det i taket over det store skapet (som jeg har planer om å ta med meg videre, men som kan kjøpes med for tillegg)!

Så kommer vi til det ALLER beste med hele leiligheten: terrassen med innglassing. Fy søren som jeg kommer til å savne denne. Her har vi sjukt digge solforhold helt til sent om kvelden!

På varme sommerdager kan vi åpne opp så mye vi ønsker, og på sommerkvelder er det lite som slår å nyte de siste solstrålene med noe digg i glasset. Faktisk er leiligheten vår den leiligheten i rekka med de beste solforholdene mtp. kveldssol – og det er viktig for oss som bor på Vestlandet i hvert fall!

I tillegg kan alt av møbler, tekstiler og dekor stå her hele året – uten å bekymre seg for om noe blir ødelagt av vær og fukt. En drøm!

Fargeskalaen og materialene går igjen i hele leiligheten og gir en finfin helhet hele veien. To av soverommene er grønne, mens Fredrikkes rom er lys rosa (samme som baderomsinnredningen på badet hennes). Faktisk har jeg ikke tatt bilder av entréen og rommene til jentene (rekker visst ikke alt på et år…)! Så dere får vente i spenning og se når den legges ut for salg.

Baderomsinnredningene er begge fra Sigdal og den grønne er i samme farge som kjøkkenet. Detaljene i håndtak, knotter og dørhåndtak går også igjen i hele leiligheten. Viktige, små detaljer spør du meg!

I første etg. finner du entré, et soverom, bad, plassbygd bod under trappen og treningsrom i tillegg til et stoooort og praktisk vaskerom. Et av leilighetens viktigste rom – uten tvil altså!

Digg varme i gulvet og innredning fra Sigdal. Heeelt innafor!

Så da blir det fullt rabalder og vi maurene skal atter en gang brette opp ermene og begynne på enda et prosjekt! Passer jo fint det klint inni konfirmasjon, påske og låveprosjekt vel?

Er du interessert i leiligheten? Ikke nøl med å ta kontakt med meg på mail eller på melding på instagram!

Post a Comment