Sluttet å blogge? Neida – bare ekstremt nedprioritert!

Å legge ut innhold på instagram er kanskje litt mer fort gjort, men det er jammen mye jobb bak det som blir publisert der også. Planleggingen, stylingen, fotograferingen og redigeringen er den samme uansett, men jeg savner bloggingen – virkelig!

Her får jeg liksom skape mer sammenheng og mer historie til hvert innlegg, og forklart mye mer om hva som ligger bak (så får dere lesere velge om dere gidder å lese eller ei).

Slik som her, med jul på låven.

Jeg henger litt etter siden jeg ikke har blogget siden i høst, så det har skjedd mye på låven siden sist. Mer om det kommer – nå må jeg bare dele den deilige låvejulen med dere!

Ord blir fattige når jeg skal forklare kjærligheten jeg har for dette stedet. Det kribler i meg når jeg skriver det her (det kan for så vidt også ha noe med morfinen i cosylan-hostesaften å gjøre – vi er forkjøla, som de fleste andre) for låven betyr bare så ekstremt mye for oss!

Tenk å kunne dekke opp med vintage sølvtøy, en miks av gamle og nye glass, rustikt servise og naturlige tekstiler for å så få ønske fine gjester til bords. REN lykke! Legg også merke til serviettringene – de har jeg laget av rusten kjetting som fungerte som låser på noen luker i siloen.

Alt dette mellom de gamle, rustikke låveveggene. For en drøm!

Snøen har dessverre regnet bort, men heldigvis rakk jeg å forevige idyllen først.

Jeg håper virkelig du har en fin førjulstid, covid-dritten til tross.

Post a Comment