Endelig – dagen før dagen!

Jeg føler at vi har gått glipp av en hel del førjulstid takket være forkjølelse og karantenetid, men som mannen sa så fint; «Vi har jo faktisk aldri hatt tid til å være så mye hjemme sammen og slappet av med filmer og serier heller da». Han har et poeng.

For det har blitt mye netflix og chill! Litt for mye for vår smak, sosiale som vi er, men pyttsann – jul blir det likevel!

Svenngården 2.0 kledd opp til jul har i hvert fall ikke vært det verste stedet å være heller.

Med tidenes diggeste adventkalender og nytt, kunstig juletre skulle det ikke så mye mer til for å gi meg julestemning i hvert fall.

Kalenderen lagde jeg til Ole Johnny i farsdagsgave. Den gamle, kule hylla (som i sin tid ble brukt til å oppbevare reservedeler på en stor båt) ble fylt med kalendergaver, julepynt, girlander og lyslenke. Alt i rustikk, vintage stil slik jeg liker det. Dette blir absolutt tradisjon!

I år er vi heldige og får være gjester alle de «største» dagene i jula, så det blir faktisk ikke mye julebord-dekking her i leiligheten. Da er det jo fint at jeg har fått dekke flere bord tidligere i desember, så skal det nok bli noen bord på hytta i romjula tenker jeg!

Ønsker deg og dine en nydelig lille julaften!

Post a Comment