Julaften og på tide å sende over gode juleønsker her fra Svenngården til alle dere fine lesere som gidder å henge med oss og alt vi finner på!

Låven har vært en STOR og viktig del for oss i år, så det føltes helt naturlig å runde av med julestemning herifra. Kidsa gidder ikke henge sammen med meg og Ole Johnny her på låven noe særlig, så det blir julehilsen fra oss to (men jentene hilser helt sikkert altså).

Sånn helt på tampen før desember fikk vi på plass det første, lille steget i de store drømmene våre: den enorme foldedøren!

Det ble bare sååå kult! Neste glassdør/vegg er allerede satt i bestilling, så her er det bare å følge med og glede seg til våren når den kommer – hurra!

Jeg hadde håpet på å få invitere masse venner på fest og moro i låven i romjula, men det er det dessverre bare å glemme. Derfor har jeg allerede begynt å glede meg til 2022 – da MÅ det jo begynne å gi seg med covid-styr vel…

Det som kanskje kan skje er å samle noen få rundt bordet om ikke annet. Dette bordet dekket jeg for Lauritz Ålesund, du kan se flere bilder og lese artikkelen HER.

Et fint tips nå i jula dersom du er heldig og skal ha gjester: Lag søte gaver med navn på – da har du både en liten gave til gjestene og fine bordkort i samme slengen!

Helt til slutt sender jeg verdens beste klem og gode tanker til alle dere som sitter isolert eller i karantene nå i jula. Vi gikk akkurat klar og får feire jul sammen med våre nærmeste, men det var bare så vidt. Derfor vil jeg sende noen ekstra gode juleønsker og medfølelse til dere som ikke var like heldig.

Uansett hvor du er i jula håper jeg at den blir god!

STOR klem fra meg!

Post a Comment