//Inneholder reklame

Til tross for at også dette året har vært preget av covid, har det jammen vært noen utrolig trivelige småreiser, opplevelser og ikke minst jobber! Jeg har fått samarbeide med en haug kule merkevarer gjennom styling og foto, tatt bilder av massevis av kule Sigdalkjøkken og ikke minst: fått æren av å holde flere borddekkingskurs!

Rett før vi fikk et solid covid-slag i trynet nå helt på tampen rakk jeg å avslutte kursene mine her på hjemmebane hos Sigdal i Molde og i Ålesund – STAS!

Først ut var Romsdalingene! Jeg pakket kassene mine og rodde over fjorden hvor herlige Lisa Marie og Kristin var herlig vertskap for flotte gjester. Tusen takk kjære Moldensere for engasjement, gode spørsmål og ikke minst fantastiske tilbakemeldinger!

Et par dager etterpå var det Helen og Ellisiv hos Sigdal i Ålesund som vartet opp gjestene mens jeg gjennom kvelden viste steg-for-steg hvordan dekke ulike julebord i ulike stiler.

Siden dette var årets siste kurs klinket jeg til å dekket et ekstra bord – helt i Svenngården stil. Her hadde jeg tatt med meg mine egne favoritter som jeg blandet med finfint glass og dekketøy fra butikken. Som du sikkert gjetter var sølvbestikket, de gamle sinkhusene og vintage lysestaker i messing med!

Tusen takk til alle fine gjester – utrolig hyggelig med så fine tilbakemeldinger og knipsing av bordene! Sjuuukt stas!

Tusen takk for tilliten og jeg gleder meg til mange nye kurs i året som kommer!

Comments

Post a Comment