Jeg ELSKER høsten og den kunne ikke komme fort nok nå altså – jeg er så klar! Den rene, klare lufta, de mørke kveldene og den lune følelsen – fy søren så digg!!

Heldige meg har flere steder jeg leke meg med ulike stiler i styling, borddekking og innredning – denne gangen var det låven sin tur.

Bordet er enkelt dekket i rustikk stil selvfølgelig – med gamle lysestaker og flasker, blåbærlyng fra skogen utenfor og epler fra treet i låvehagen.

Jeg har laget til en ny sone i låven med dette episke spisebordet med benk i samme stil (gamle favoritter fra Nordal). I den enda kulere kurven i jern har jeg samlet vintage ullpledd funnet i huset da vi tømte gården. Lite varmer mer enn disse!

Her skal ingen gjester fryse vet dere.

I sofasonen har jeg måtte byttet ut noen bord etter at fjortisen hadde fest her – gikk hardt for seg det gitt! Flaks for dem at jeg hadde flere kasser på lur…

Her er det uansett levende lys som gjelder – i mengder! Gamle flasker er jo spot on til stilen og siden det trekker godt i låven er det null problem å få lysene til å renne slik de får det rustikke uttrykket. Digger det!

Det var en etterlengtet oppdatering det dere! Ha en nyyydelig lille-lørdag!

Post a Comment