Det koker greit i hodet om dagen, men heldigvis er ferien bare noen dager unna. I helgen fikk jeg samlet krefter og ny inspirasjon på låven, det trengtes! Tiden vi bruker her gir faktisk mye energi for meg, uten at jeg helt klarer å forklare hvorfor. Noen steder bare gjør sånt med folk.

På låven har jeg flere gamle skatter (hvor mesteparten at tingene er skrot for folk flest) og jeg digger dem! Den gamle sinkbaljen er en av dem (og kanskje det som er minst «skrotete») og jeg elsker å bruke den i ulike stylingjobber.

Når den ikke er fotoprop rommer den gode, gamle ullpledd eller dekorerer med vannbad og flytelys som her. 100% stemning!

I helgen ble låven brukt som både fotostudio, terapi og festlokale. Familietid, god mat og MYE latter. Herlighet så stas!

Bordet ble dekket enkelt og veldig rustikt denne gangen. Det eneste du trenger for dette uttrykket er egentlig bare masse levende lys, så er stemningen komplett!

Kort, men personlig innlegg der altså. Må til det også av og til!

Håper sommerdagene dine er fine!

Post a Comment