Det er ennå noen uker før det er ferie for min del, men i helga fikk vi en forsmak på feriefølelsen og været vi drømmer om! Sol, varme, god stemning og helt fri for krangling med sure fjortiser – fy flate så digg.

Morgenjoggetur til fineste utsikten, bading i elva og digg terrasseliv står øverst på lista over ting som hører med slike dager – i tillegg til god mat og drikke selvfølgelig.

En stor favoritt hos oss er det amerikanske «Bean Bag» spillet. Dette spillet ble vi introdusert for første gang vi var i USA for over 20(!) år siden når vi besøkte familien vår der. På turene i senere år har det blitt noen timer med dette spillet – og i fjor kjøpte vi et til papsen i bursdagsgave. SÅ gøy!!

Søndag tok vi turen nedom Åndalsnes og åpningen av fjellfestivalen før vi dro hjem for en liten ekstra følelse av ferie. Så utrolig digg nå som samfunnet åpner opp igjen og gatene fylles med mye liv!

Bare å gønne på videre noen uker til – så skal denne skrotten her hviles litt og nyte ferie!

Post a Comment