Jeg er en liten samler, jeg er det altså. Men det jeg samler på har stort sett alltid en personlig betydning for meg på et eller annet vis.

Som når man kjøper- og tar over en gård hvor det har vært flere snekkerglade generasjoner (og begge generasjonene var flinke til å samle på ting de også), da finner man mye som er verdt å ta vare på.

Disse gamle tommestokkene for eksempel. De kan brukes til så mangt!

Når vi ryddet ut av hus og låve da vi tok over gården fant jeg tommestokker ooooover alt! Noen lite brukt, de fleste mye brukt og en av dem må være rundt 100 år gammel og ha blitt med fra opprinnelige Svenngården-huset. Kanskje har den vært i bruk når de gamle stolene (som vi nå har på låven) ble snekret? Stas!

Til vanlig har jeg disse stående i en stor glassylinder til dekor, men jaggu kunne de ikke brukes til å dekke bordet også. Kanskje ikke veldig kult å spise av fatet de ligger på, men perfekt om du bare skal bruke skålen!

Har du også en haug med tommestokker på lur har du i hvert fall fått et lite tips om hva du kan bruke dem til!

God helg (når den kommer)!

Post a Comment