Altså, det begynte jo med at Ole Johnny skulle sage ned noen trær i vinter og det har seg slik at når den mannen først får en motorsag i hendene… da ryker MANGE flere trær enn det han først hadde planer om (mens jeg småkjefter etter hvert som haugen med greiner blir større – noen som kjenner seg igjen eller?).

Nå i vår økte mengden med skog han bare «måtte» felle og på vei ned i ei flaske bobler på terrassen kom det jaggu noen nye drømmer og ideer til oss igjen (det er ofte slik de kommer snikende skjønner dere).

Noen dager senere var enda mer skog felt og ei enoooorm gravemaskin tok plass. Nå var planen å friske opp avkjørselen nedom låven (for å slippe å bruke den andre, som går fra en drøyt trafikkert 80-sone) og lage parkering (i hovedsak til traktorprosjektene til Ole), meeeen så ballet det litt på seg da, slik som det pleier å gjøre når vi begynner på noe.

Den lille avkjørselen ble til en vei opp til kjelleren av låven, som igjen fikk åpning inn til der traktoren står (porten er på motsatt side nå). Ikke nok med det! Veien vokste seg jammen videre helt opp til låvebrua også gitt! Dette gjør at vi kommer oss mellom de ulike nivåene på låven uten å tråkke i gjørme – digg!

I tillegg ble de fine berga skrapet ren for vekst, noe som ble skikkelig kult!

Gjengen i Brusdal transport var forøvrig ikke helt komfortabel med grusvei, så de kjørte på frest asfalt også, så nå har vi tidenes traktorvei….! Noen har lurt på om det er ny europavei vi har laget oss for å si det sånn.

Helt konge synes vi i hvert fall – nå blir andre prosjekter mye enklere å gjennomføre (det er i hvert fall håpet).

Post a Comment