Plutselig gikk det både dager og uker siden forrige blogginnlegg, men sånn er det når man har mange ting som skjer på en gang!

Siden sist har jeg jobbet med mange morsomme prosjekter, både på jobb hos Sigdal og ellers med andre styling- og influencer-jobber! For et par uker siden ble det blant annet spilt inn «hjemme hos» reportasje her hos oss og jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Alt om det senere, nå har jeg tenkt å vise deg soverommet og noen kule løsninger jeg har laget der!

Husker du kontorplassen min i det gamle huset vårt? Der hadde jeg et stort arbeidsbord i en egen sone på stua vår med plass til både det ene og det andre.

I leiligheten har vi ikke mulighet og plass til et eget kontor, så her måtte det enten bli en liten krok i stua eller her på soverommet. Jeg er egentlig litt for at soverommet skal være frisone, men ettersom at jeg føler at jeg har «kamuflert» arbeidsplassen såpass godt synes jeg at det funker finfifnt likevel!

Skrivebordet er satt sammen av et gammelt «Bestå» skap fra IKEA som jeg en gang i tiden kjøpte et orientalsk beslag til på ebay. Skapet hengte vi opp på veggen og kjøpte hobbyplate på Biltema som vi festet på toppen og i veggen inntil hjørnet i rommet. Deretter malte jeg hele greia i samme farge som veggene og taket: Intense Paris fra Nordsjö.

For å gi det hele et personlig preg satte jeg den store settekassen oppå og fylte med mine herlige og rare greier. Settekassen fant vi på gården, denne har tidligere rommet reservedeler i en gammel, stor båt – ELSKER den!

Kaster du et par ekstra blikk kan du se noen personlige favoritter jeg har, som igjen sitter på et par funfacts:

  • Figurene i hylla har jeg hatt i maaange år og fått i reisegave fra Japan av broren min. Jeg er tidligere gamer og fortsatt elsker jeg å spille Playstation – da nermere bestemt Final Fantasy spillene. Disse figurene er fra Final Fantasy X – et skikkelig «jentespill» om du spør ekspertene….
  • Jeg elsker filmene fra Studio Ghibli og Totoro er øverst på lista (bamsene i hylla). Magi – rett og slett.
  • Er du ny følger kan jeg fortelle deg at vi giftet oss i verdens fineste by, Paris for 3 år siden og bryllupsbildet vårt er faktisk eneste innrammede bilde i hele leiligheten (ellers er det kun plakater). Kidsa ser jeg jo (heldigvis) hver dag, så trenger ikke å ha dem i ramme liksom!
  • Geriljabroderiet måtte jeg le høyt av når jeg fikk av Fredrikke, som med nydelig håndverk hanket inn karakter 5 med dette mesterverket. Jeg elsker det selvsagt, og det finnes ikke noe mer passende å få i gave av fjortisen!

Det ble et innlegg med mye personlige greier – det var litt på tide kjenner jeg!

Ha en herlig dag videre da du!

Post a Comment