//Inneholder reklame

På høy tid med en oppdatering på kjøkkenfronten! Heldigvis har vi fått besøke mye flott design levert av flinke folk i Sigdal Molde og Ålesund i det siste, Covid til tross. Takket være at vi er nøye med munnbind, avstand og håndsprit – i tillegg til at vi har med egen styling for å mest mulig unngå å være borti kundenes dekor.

I dag har jeg flere perler fra Sigdal på lur og vi begynner med denne drømmen av et kjøkken i en Jugendvilla her i Ålesund.

Kjøkkenet er designet av Synnøve i Sigdal Ålesund sammen med kunden. Her har spesialavdelingen på fabrikken i Sigdal virkelig fått kjørt seg – med massevis av unike skap og løsninger – DIGGER!

Kjøkkenet er en kombinasjon mellom Scala og Uno. Jeg elsker den kule kombinasjonen mellom de tradisjonelle skapene kombinert med de moderne overskapene. Dette gir kjøkkenet en rolig, men spennende kontrast og får frem Jugendstilen på et helt glimrende vis!

Kjøkkenet er malt i fargene S8005-R80B (blå) og 1902-Y42R (lys) på fabrikken i Sigdal.

Vi holder oss fortsatt til det klassiske, denne gang er det Scala InFrame i fargen S7005 – G80Y, designet av Kristin i Molde. Herligheten er levert til et gammelt gårdshus i landlige omgivelser – SÅ koselig!

Legg merke til at ventilatoren fra Røroshetta er levert i samme farge som resten av kjøkkenet! Finfint å holde seg innenfor få farger siden flisene på veggene spiller en stor rolle synes jeg!

I dette huset har Kristin levert mer enn bare kjøkken! Her har hun også levert to bad, vaskerom og en garderobeløsning – alt levert malt i harmoniske farger fra fabrikken i Sigdal.

Det ene badet er i modellen Herregård i fargen S2005-Y30R. Perfekt til det landlige huset!

Bildebanken har blitt fylt opp med klassisk design. Passer fint siden det har vært mye sorte og mørke kjøkken før dette! Den klassiske stilen kommer aldri til å gå ut på dato – så dette er kjøkken- og bademodeller som holder seg i evigheter!

Siste mann ut er også klassisk – et tidløst Scala InFrame kjøkken i fargen 1002-Y med detaljer i krom. Dette vet vi at det er mange av dere der ute som liker!

Også her er ventilatoren fra Røroshetta levert malt i samme farge som kjøkkenet – fint, ikke sant?

Kjøkkenet er designet av Synnøve i Sigdal Ålesund.

Fant du deg en favoritt denne gangen mon tro?

Jeg gleder meg til å besøke massevis av flotte kjøkken fremover og kanskje får jeg besøke og ta bilder av DITT nye Sigdalkjøkken i fremtiden?

Ha en herlig tirsdag og kort uke videre peeps!

Post a Comment