//Inneholder reklame

Rocka og orden er vel kanskje ikke to ord som egentlig passer så veldig godt sammen i en og samme setning, men i dette tilfellet funker det altså!

Vi bor oss mer og mer til i leiligheten og nå var det på høy tid å få litt orden og system i kjøkkenskuffene i mitt aldeles digge Sigdalkjøkken. For det er jo slik når man flytter, i hvert fall når det går så fort i svingene som med oss, at orden ikke står øverst på prioriteringslista – da handler det om å komme seg inn i hu og hast!

Til nå har jeg bare flyttet litt rundt i skuffene for å se hva som funker for oss, men ikke hatt noen form for inndeling, bortsett fra bestikkinnlegget i tre.

Det var derfor på tide å lage mer orden i redskapskuffen og ikke minst i tørrvareskuffen – hjelpes for et rot der var…

Jeg liker å lage mat, men vi er ikke utenomjordisk, så det finnes poser det står «rør ut posens innhold» hos oss også! Som sikkert mange av dere kjenner til, er disse posene ofte helt håpløse å lagre og samtidig enkelt kunne finne frem i dem, så her ble inndelinger løsningen!

Jeg digger dette skuffesystemet til Sigdal (som heter Legrabox) hvor du enkelt kan sette sammen inndelingene etter dine behov! De rette kantene gjør at skuffene rommer mye mer enn vanlige skuffer også.

En annen stoooooor favoritt i kjøkkenet er den fantastiske hjørneskuffen! Denne har jeg bablet mye om her, men det fortjener den altså – den er jo episk! Dessuten er den laget på spesialavdelingen på fabrikken i Sigdal siden jeg ville ha kjøkken med 2-skuffers design. Flinke folk!

I disse skuffene har jeg større ting som panner, ildfaste former og jammen sniker det ikke seg en og en annen potetgullpose oppi der også gitt – lett tilgjengelig når jeg (eller noen andre i heimen) får crawings!

Men dere! Så var det de rocka detaljene da – ser du hvilken yndling som har flyttet inn på kjøkkenbenken?

Jeg er egentlig skikkelig «party-prinsesse» og hører ikke mye på rock – her er det elektronisk musikk det går mest i, når det ikke nytes et glass rødvin til deilig jazz da. Så denne rocka stilen jeg har en dæsj av kommer ikke fra musikken jeg hører på sånn sett, men Freddy og Queen er magi.

Queen minner meg om fester sammen med klubbjentene opp gjennom tidene – hvor det synges for full hals (det er bare så «vakkert»!) i sene nattetimer. Gode minner der altså – så dette bildet er personlig i massevis for meg!

Sammen med vintage skatter, noen interiørfavoritter av nyere dato og kuuuule blomster (elsker når blomsterbutikken har disse snittblomstene inne) blir det litt rocka stemning på kjøkkenbenken og jeg digger det!

Håper helga di har vært nydelig! Her har vi hatt påskestemningen vi ikke fikk i påska, så i strålende sol har vi bare nytt livet!

Ha en fin kveld peeps – så blogges vi plutselig

Post a Comment