//Inneholder reklame

Er du som meg og synes at det er stas med ting som er lokalt? Da har jeg noen skikkelig digge tips til deg – og denne gang litt ekstra til nettopp mine lokale følgere!

Som du kanskje vet er mitt høyt elskede kjøkken fra Sigdal Kjøkken. Produsert her i Norge, i nettopp Sigdal. Mer lokalt enn det skal godt gjøres! Jeg synes det er utrolig stas å vite at alle frontene ble malt i min egen farge på fabrikken – og hjørneskuffen montert for hånd på spesialavdelingen. Er ikke det kult??

I disse tider er det viktigere enn noen gang å handle lokalt og tenke kreativt når det kommer til å nyte digg mat. Siden mange restauranter er stengte er det viktig å finne nye måter å lage seg spesielle kvelder på.

For min del trives jeg ekstremt godt med å lage mat på kjøkkenet mitt, så jeg har vært i «godtebutikken» Apotekergata No5 i Ålesund og tatt med meg ei herlig Lokalmatkasse hjem. Det er jo tross alt lille lørdag, så da er det lov å kose seg litt ekstra!

Lokal mat i lokalt kjøkken – veldig stas!

Ut denne uka har alle lokale Sigdal-forhandlere kampanjetilbud på kjøkken og hvitevarer, så dersom du også vil ha et Norsk kjøkken, kanskje i akkurat den fargen du vil – finner du din lokale Sigdal-forhandler her!

I tillegg har jeg et ekstra godt tilbud til mine lokale følgere litt lengre ned i innlegget!

Holder du til her på Sunnmøre og planlegger nytt kjøkken? Booker du en tegnetime hos Studio Sigdal Ålesund innen lørdag 10. April er du med i trekningen om å vinne ei Lokalmatkasse fra Apotekergata No5!

Høres ikke det digg ut? Booke, enten det er videomøte eller å besøke butikken, gjør du enkelt her hos Sigdal!

Lokalt er stas – og viktig.

Ha en digg lille-lørdag folkens – det skal vi!

Post a Comment