God påske alle sammen – jeg håper den har vært fin!

Som vanlig så gikk den alt for fort og vi hadde lett hatt det slik ei uke til. Vi klager som nevnt ikke, for vi er heldige å kunne reise på hytta – og ha familie vi kunne være sammen med (Covid-style seff).

Påska ble ekstremt solfattig (jeg har klart å fange de få glimtene på bilder her), men vi har storkost oss og blant annet nytt digge frokoster…

SAMSUNG CSC

Jammen har vi fått til et par toppturer i påska også! En med krise mye vind og en med tykkeste tåka ever. Heldigvis letta den etter noen minutter på toppen – er jo litt greit å se hvor vi skal renne nedover fjellsiden!

Finfine turer hvor begge ble feiret med en aldri så liten velfortjent afterski!

Jeg har nytt rolige morgenstunder helt alene i sofakroken før resten av gjengen våkner, slik jeg pleier. Digger det!

Litt dugnad fikk vi også plass til gitt! Store og små jobbet på med ved, etter at mamsen og papsen fikk tatt ned et digert tre ved hytta. Det ligger an til nye stol- og bordstubber her for å si det sånn!

Etter dugnadstimer har vi selvfølgelig kost oss med terrasseliv – små, store og tenåringer!

Etter en lang dag ute i allslags vær er det alltid digg å runde av med en tur i badestampen etterfulgt av å krølle seg under dyna i digge senger!

Påskeaften er alltid den store happeningen her oppe!

Årets leker og påskeegg-jakt var det Martine og Tore som stod for, noe vi visste kom til å bli stor suksess! Gjengen er ikke redd for å by på seg selv, så her var alt ifra kyllinger, reinsdyr, dådyr og folk ikledd «nydelige» påskeklær med på leken – SÅ gøy!

Vi har som vanlig spist sykt mye digg mat også! Lammelår, pizza, grillmat og julemiddag for å nevne noe. Livet ass!

Vanligvis skulle vi vært mange rundt bordet, men det får vi ta igjen neste år! Årets siste påskebord ble igjen en rocka variant med mye gjenbruk, serviettringer laget av Pernille og noen herlige nye tøyservietter for anledningen (disse er fra Broste Copenhagen).

Tusen takk til alle som gjorde påska så fin – situasjonen til tross! Neste år håper jeg at vi kan samles alle sammen, slik vi pleier!

Lykke til med oppstarten igjen i morgen peeps!

Post a Comment