//Inneholder reklame

Vårt nye Sigdalkjøkken er som skapt for våren og påskestemning med sin deilige grønnfarge! Sammen med jordfargene ellers er detaljer i gult hjertelig velkommen nå til påske kjenner jeg!

Kjøkkenmodellen vi har heter Tun Eik og er malt i fargen S5005-G20Y. Digger!

Påske betyr gjerne lange, sene frokoster sammen med familien og jeg har valgt å dekke et bord hvor en stor vase med blomster og selve maten får spille hovedrollen. For det er jo gjerne slik at frokostbordene rundt omkring fylles med ekstra mye digg i påska!

Som en liten ekstra detalj har jeg valgt å hente inn igjen fargen fra kjøkkenfrontene i duken. Så absolutt ikke et must, men noe som gir bordet et roligere, men fargerikt grunnlag.

Påskepynt generelt florerer det ikke av på kjøkkenet, men noen gåsunger og noen vaktelegg i vaser gjør det meste av jobben. Husk for all del å ikke ha vann i vasen med gåsungene – da sikrer du deg noen reale nysekuler enten du har pollenallergi eller ei!

Årets fineste påskepynt er det Pernille som har laget til meg. En søt dorullkanin hvor fargene ikke er tilfeldig. Pernille vurderte å lage den gul, men hun visste at jeg likte grønn bedre. Nesten så jeg får vondt i hjertet!

Det var altså vårt fine Sigdalkjøkken klart til påske. Har du forresten lyst å se hvordan jeg stylet det? Da finner du video på facebook siden min her!

I neste innlegg kommer det en ny borddekking – følg med!

Post a Comment