//Inneholder reklame

Pakking, roadtrip, styling og foto – repeat. Altså… hvor gøy går det an å ha det på jobb liksom? I løpet av de siste to ukene har jeg vært så heldig å få besøke 3 flotte Sigdalkjøkken levert av mine flinke kollegaer i Sigdal Ålesund.

Sammen med designerne reiser jeg altså rundt i nærområdet for å besøke herlige kunder og deres flunka nye kjøkken fra Sigdal.

Først ut er denne herligheten av et kjøkken levert til et utrolig gjennomført og flott hjem! Ellisiv har designet kjøkkenet hvor modellen heter Scala, med InFrame konseptet.

InFrame gir kjøkkenet et «plassbygd» og solid uttrykk – perfekt for kjøkken som har den litt rustikke, Nordiske stilen slik som her. Kjøkkenet er levert i fargen S7500-N med benkeplate i laminat, farge «Lys Eik».

Flott eller hva?

Neste ut i rekken er dette nydelige kjøkkenet, modell Uno, levert i fargen 5010-G70Y – igjen takket være gjengen i maleavdelingen vår på fabrikken i Sigdal. Kjøkkenet er designet av Ellisiv.

Detaljene i messing og den nydelige benkeplaten i komposittstein gir kjøkkenet et luksuriøst uttrykk og fungerer så ekstremt godt sammen med de varme fargene i tredetaljene. Sjekk taket!

Hva synes du? Fint, ikke sant?

Det siste i denne runden er en kombinasjon av flere Sigdal-modeller. Med kjøkkenøy og høyskap i modellen Amfi Eik i fargen Kongle (hvor høyskapene har «handleless» detaljer) og benkeskap i modellen Eikeli i fargen Lin er dette et kjøkken med mange detaljer og funksjoner.

Kjøkkenet er designet av Synnøve.

Fant du deg en favoritt?

Nå gleder jeg meg bare så innmari til prosjektene jeg skal besøke denne- og neste uke, og hvem vet, kanskje får jeg besøke og ta bilder av DITT nye Sigdalkjøkken i fremtiden?

Ha en herlig tirsdag videre peeps!

Post a Comment