Nedtellingen er i gang – big time! Er det noe jeg ønsker meg nå så er det en drømmepåske med herlig hytteliv, digg vær og fine dager sammen med familien  uten for mye krangling.. Tenåringer vet dere!

Selvfølgelig står det øverst på alles ønskeliste at Covid-livet drar seg en viss plass, men det tør jeg ikke rope for høyt om, da blir det kanskje verre..

Jeg gleder meg stille timer tidlig om morgenen før de andre står opp, fine toppturer på ski og forhåpentligvis noen dager i skitrekket også (om snøen ligger lenge nok).

Kanskje blir det noen joggeturer ned fjellet og innover mot Isfjorden også – uansett blir det bading og litt afterski i solveggen etterpå!

Disse bildene er fra forrige tur på hytta, da gikk vi på Smørbotntind sammen med to sprekinger som jeg sleit med å holde følge med!

Men sjekk det været da dere!

Sofaen på terrassen skal forhåpentligvis være i bruk hver dag. Jammen har jeg ikke med meg noen nye putetrekk til den denne gangen også – små ting, store gleder der altså!

Nederst her kan se en sniktitt på det første påskebordet jeg har dekket her oppe. Det står klart og venter på ferien det også!

Følg med videre denne uka – det kommer nemlig en hel del påskeinspirasjon her inne!

Post a Comment