//Inneholder reklame (Desenio)

I alle årene jeg har jobbet som interiørdesigner har jeg alltid sagt til kundene mine at man må bo seg til – enten det er en nyoppusset stue eller et nytt hjem.

Nå i vårt nye hjem har jeg fått kjenne på det samme selv. Mye var planlagt og derfor på plass allerede første uka etter vi tok over, men noen detaljer kan det være lurt å vente med.

Det sitter ofte langt inne vet dere. En helt ny, slett vegg med frisk og fin maling – så smeller du i en skrue eller spiker.

Men da er det ofte gjort og resten kommer av seg selv! For er det noe som virkelig skaper personlighet og lunhet i et hjem – så er det å la favoritter pryde veggene!

Bildevegger er ofte det som skal til, så her hjemme har Fiaten fått finfint selskap med kule plakater i rammer fra Desenio. Jeg digger å bruke plakater, for da er det så himla raskt og enkelt å bytte ut etter hvert!

Ønsker du å lage din egen bildevegg, men er ikke helt sikker på hvor du skal begynne eller hvordan du ønsker at oppsettet skal være? Da vil jeg tipse deg om å bruke planleggeren hos Desenio. Der setter du enkelt opp bilder og rammer akkurat slik du ønsker det!

Bruker du forresten rabbattkoden »FAGERLI» får du nå 30% rabatt på postere hos Desenio til og med 4. mars! (gjelder ikke rammer, handpicked-/collaboration-/personlige posters)!

Happy shopping!

Post a Comment