Kalenderen viser endelig vår, men vinteren er nok ikke helt ferdig av den grunn og derfor er det plass til en siste borddekking med vinterstemning på låven.

Dette bordet er inspirert av den nydelige vinteren vi har hatt, så kalde farger på servise og glass er helt innafor. Blandet med det rustikke treet, detaljene i messing og de tørkede blomstene får bordet allikevel et lite hint av det varme.

Denne uka er det endelig min tur å invitere klubbvenninnene som jeg ikke har sett på månedsvis (jeg har kun meg selv å takke da, for de har gått mye på langrenn sammen i vinter, men det får de ikke meg med på)! Som resten av verden er jeg desperat etter å få være sosial og samle venner.

Håpet var at det skulle bli bedre tider, men restriksjonene holder fast. Jeg klager ikke – det er mye strengere andre steder i landet og jeg har jo denne herligheten av en låve jeg kan invitere de til! Her er vi ute under tak og klarer å holde et par meters avstand uten problemer. Vi trenger jo ikke sitte rundt bordet vet dere – jeg har selvfølgelig en «plan B» på lur!

Håper du har en fin start på våren, så satser vi på at vi kan samles rundt bordene igjen snart!

Post a Comment