På hytta er det som dere kanskje vet et interiør inspirert av kule, brune puber og kafeer. Noen har vi selv besøkt, andre har jeg snoket meg frem til via pinterest og instagram.

Felles for dem alle er det rustikke, industrielle og rocka uttrykket. Elsker det! Påska her på hytta måtte derfor ha litt av de samme elementene, så her finner du ikke søt påskepynt slik som hjemme. I hvert fall er den stylet på helt andre måter her – som i dette bordet!

På bordet har jeg laget til en blanding mellom ekte strutseegg (som jeg kuppet på en blomsterbutikk i fjor!) og papiregg i duse grønntoner. Dette gir bordet mer farge og et litt vårlig preg. Digger det!

De klassiske «harepus-serviettene» har fått seg et rustikt uttrykk de også. Istedenfor stive papirservietter og kritthvite egg har jeg gått for servietter i vasket lin knytt med hyssing rundt kunstige egg i rustikke farger for å få den riktige stilen.

Jeg håper du fikk litt inspirasjon til påskebordet! Hvis ikke finner du det kanskje i neste innlegg – følg med!

Post a Comment