Første dag i en høyst etterlengtet påskeferie. Vi skulle jo så gjerne ha hatt fullt hus på hytta og dekket bord etter bord til hele gjengen. Det blir ikke like folksomt som man skulle ha håpet på, men vi klager ikke – vi får jo faktisk lov å være her selv i år da..

Dette bordet dekket jeg til søndagsmiddagen for en ukes tid siden. Bordet er dekket i naturlige farger og detaljer, uten store kontraster.

Jeg er i utgangspunktet glad i noen markerte kontraster i borddekkingen, men i dette tilfellet synes jeg det ble innafor å la det hele gå litt ton-i-ton. Selve bordet og de sorte lysene fikk gjøre jobben med å være litt kontrast denne gang.

Påskestemningen er fullkommen med små, søte vaktelegg i en vase og gåsunger i ellers grønne buketter. Enkelt og effektivt!

Jeg håper du har det fint der du er, ferie eller ei – så dukker det opp et nytt blogginnlegg helt plutselig!

Post a Comment