Jeg ELSKER Asiatisk mat, både å lage det og spise det. Den kinesiske vrien på maten er den aller beste synes jeg og en av mine store favoritter (som er utrolig enkel å lage!) finner du hos flinke bloggkollega Ina-Janine.

Denne borddekkingen er riktignok tiltenkt en annen stoooor favoritt, nemlig sushi! Da er spisepinner og en liten skål til soyasaus selvfølgelig et must. Skjeen er tiltenkt en liten digg suppe til forrett – hvis du lurte.

Dekoren er vårlig og søt. Kirsebærgrener faller naturlig inn og de søte rosa blomstene tar igjen fargen i lyslykter og vaser. Jeg synes det gjerne kan være litt søtt når det er Asiatisk på menyen.

Som eneste i familien som liker sushi blir det nok ikke det på menyen med det første, men kanskje får jeg invitere venninnene til å sitte rundt bordet igjen i løpet av våren?

Ha en herlig dag da dere!

Post a Comment