Er det bare jeg som synes at påska faktisk er bedre enn jul? Om ikke bedre, så er den i hvert fall MINST like digg! Det er så himla god stemning i påska siden sola ofte skinner og varmer, våren er på vei og dagene er lengre – deilig!

Når jeg skulle forevigeårets første påskebord hadde jeg en del lysproblemer, så beklager litt dårlige farger, men jeg håper jeg når frem med stemningen likevel.

Her har jeg gått for en litt søt stemning, noe kirsebærgrenene og de himla fine fuglene fremhever. De har jeg forresten kjøpt hos min gode venn Kristian hos Keiserens Nye. Ikke spons, men en god venn som fortjener shout out!

Glassene med gullkant gir det hele en litt elegant touch og det faktum at glassene er grønne gir bordet et enda mer vårlig preg.

Neste påskebord blir noe helt annet – følg med!

Ha en fin torsdag peeps!

Post a Comment