FOR en vinter vi har! Det knirker i snøen for hvert steg man tar og kulden biter i kinnene, men fy søren så fint det er!

Sola skinner uforstyrret hele dagen og jammen har den ikke begynt så smått å varme også. Det gledes. Stort!

I løpet av de få helgene vi har vært hjemme har vi unnet oss å nyte livet her i låven en stund. Uten å gjøre mer enn å fyre opp både bålpanne og lykter, med musikk i bakgrunnen og noe godt i glasset – bare Ole Johnny og jeg. Digg!

Man trenger ikke gjøre ting så avansert. Et par stoler, et lite bord, saueskinn og noen pledd (i tillegg til å kle seg godt!).

Bålpanna er en kul favoritt fra den opprinnelige Svenngården (som det kun er steiner igjen av nå). En eldgammel, svær jerngryte de sikkert kokte enorme mengder med grøt i når det var stordugnader på gården.

Det betyr så utrolig mye for meg å bruke disse gamle tingene, men på nye måter og jeg kunne så inderlig ønske at Ingolf og Anne-Marie (de som eide gården før oss, men som har gått bort) kunne se hvor fint vi har fått det her!

Straks halvveis i uka allerede og i helgen må vi nok stikke av opp hit igjen. Fredrikke blir nemlig 14 på lørdag og kaster oss ut til fordel for venner. Forståelig – vi er jo de teiteste i verden for tiden.

Ha det fint da dere!

Comments

  • Ann-Britt
    10. februar 2021

    Så utrolig fine bilder. Så flink dere er til å kose dere.

Post a Comment