//Inneholder reklame

Et av de viktigste kriteriene for å flytte på oss var at vi måtte ha to bad. I leiligheten har vi nå et bad i hver etasje, vårt i hovedetasjen og Fredrikkes på grunnplanet. Vi så jo egentlig i utgangspunktet for oss at jentene skulle dele bad, men vi innså allerede før vi flyttet inn at det ikke kom til å funke.. Noen bruker nemlig litt lengre tid enn andre på badet for å si det sånn!

Badet vårt er som kjøkkenet inspirert av «råheten» fra låven. Baderomsinnredningen er fra Sigdal og igjen er det takket være malingsavdelingen på fabrikken der at jeg har fått den i akkurat den fargen jeg ønsket for å få et myyyye mer personlig preg på badet! Innredningen er i samme farge som kjøkkenet: S5005-G20Y.

Digger den kule benkeplata med vask støpt i samme materiale, som også er levert av Sigdal. Ingen skjøter, noe som gjør det enkelt å holde rent i tillegg til at den er en fryd å se på!

Flisene er inspirert av den rå betongen du finner rundt om i låven og jeg diiiigger at de ikke ser ut som «ren» betong, men at det er såpass mye liv i dem – akkurat slik det er i betongen på låven. Flisene heter Beren i fargen Dark Grey og er bestilt hos Fargerike Breivika.

Detaljene ellers er også viktig og siden rommet er lite må man virkelig holde tunga beint i munnen når man skal velge materialer. For mange ulike farger og materialer ville ha blitt helt krise her.

Håndtakene på innredningen er i en rocka variant fra BeslagDesign og henter inn igjen de sorte detaljene i baderomstilbehøret (blant annet knagger og dusjhylle som også er fra BD) og dusjveggene. Mange ville nok ha gått for kun sorte detaljer, men her har jeg altså gjort noe litt annet.

Jeg følte at det ville bli litt too much dersom blandebatteriene også hadde vært sort og har derfor gått for et litt utradisjonelt materiale; børstet nikkel! Et kult metall som har et varmere uttrykk enn vanlig børstet stål. Jeg diiiiiigger det! Dusj- og blandebatteri er fra Tapwell.

Fredrikkes bad har et heeelt annet uttrykk, men som passer himla godt til personligheten og stilen hennes. Innredningen her er også fra Sigdal, bestilt i samme fargekode som rommet hennes er malt i: 1606-Y75R. Begge baderomsinnredningene er montert av Nordvest Montering.

Flisene er bare SÅ sjukt kule! De kan du gjøre så søt og så rocka som du vil – noe vi har gjort en liten blanding av her på dette badet. Den rosa innredningen er søt, men de sorte hovedelementene og detaljene i messing gir et rocka preg på det hele. Flisene heter Drops i fargen OffWhite og er også bestilt hos Fargerike Breivika.

Dusj- og blandebatteri er fra Tapwell, knotter og baderomstilbehør fra BeslagDesign.

To vidt forskjellige bad der altså, men desto mer gøy! Mangel på dagslys gjør det rimelig vanskelig å få til gode bilder her, men det er mer en bagatell sånn egentlig.

Ha en fin kveld da dere!

Post a Comment