//Inneholder reklame

Godt i gang i det nye året er det på høy tid å sjekke ut hva som ligger an til å prege trendbildet fremover. Trendene nå for tiden er jo ganske påvirket av vår nye hverdag med restriksjoner og mye hjemmetid. Nettopp derfor er det viktig å fokusere på hvordan vi har det rundt oss hjemme.

I trendbildet er det fortsatt det naturlige og lune som står sterkest, sammen med varme hvitfarger og falmede grønntoner. Kjøkken i eik er også noe vi ser mye av, enten det er naturlig, beiset eller som mitt; malt i ønsket farge.

Skal vi snakke om trend, så er det to ting som er viktigere enn noen gang; personlighet og det å handle lokalt! Det er kanskje derfor jeg er ekstra stolt av kjøkkenet mitt. Å ha et Norsk kjøkken fra Sigdal som jeg har fått laget etter mine ønsker og behov – det er så kult!

Jeg har selv vært og besøkt fabrikken i Sigdal og jeg vet derfor hvor mange som er i sving for at du og jeg skal få kjøkkenet vårt akkurat slik vi vil!

Hjørneskuffen husker du kanskje at jeg nevnte tidligere? Normalt sett kommer den kun med 3 skuffer, men siden jeg ville ha et «2-skuffers-kjøkken» lagde de denne i spesialavdelingen på fabrikken for meg – stas!

Fargen jeg har på kjøkkenet mitt er kanskje ikke den du vil se først om du søker etter trendfarger, men det er det som er så fint nå – det er trendy å ha det slik man selv ønsker!

Derfor vil jeg gi en liten «shout out» til gjengen på maleavdelingen på fabrikken i Sigdal: Ole Edwin, Laila, Marit, Rita, «Davyday», Veslegutt, Kim, Dariuz, David, Jørn, Stian, Lise og Kristoffer. TAKK for at dere gir oss som velger Sigdal kjøkken muligheten til å få kjøkkenet vi ønsker oss i akkurat den fargen vi vil!

Det er intet nytt at kjøkkenet er husets kanskje viktigste rom, noe som nå forsterkes når vi tilbringer mye tid hjemme.

Frem til mange kan samles igjen og det blir mulighet for «kjøkkenfest» (det er jo de morsomste festene!) får vi kose oss i eget selskap, enten vi lager mat, har hjemmekontor ved kjøkkenbordet eller har sosiale sammenkomster over nettet.

Mange benytter denne tiden til å pusse opp kjøkkenet, noe som ikke er så dumt, for nå er vårkampanjen i gang hos Sigdal og du kan enkelt booke deg en tegnetime (enten online eller i butikk) hos din forhandler på Sigdals nettsider!

Men tilbake til trenden om å velge personlig! Jeg er jo så heldig og får besøke mange flotte Sigdalkjøkken levert av gjengen i Ålesund og Molde! Kanskje finner du inspirasjon til ditt nye Sigdalkjøkken, som dette i trendy beige:

Eller disse, som begge har detaljer i messing – enten det er kult grønt eller behagelig blått:

Men kanskje ønsker du deg et helt annet kjøkken, enten det er sortbeiset eik, eller hvite, slette fronter!

Et helt kjøkkenhav å velge i med andre ord – og jeg digger det! Hvem vet, kanskje får jeg besøke og ta bilder av DITT nye Sigdalkjøkken i fremtiden?

Ha en herlig start på våren peeps!

Post a Comment