I huset hadde vi spisestue og stue på til sammen 55kvm, med andre ord enormt med boltreplass og blant annet muligheten til å ha en 4m lang sofa. I leiligheten har vi bare en brøkdel av plassen, men jeg digger det! Med litt «bo-seg-til-tid» nå, så blir det helt konge.

Der det er hjerterom er det husrom, så at vi bor lite kommer aldri til å hindre meg i å fylle opp hjemmet med venner til neste bursdagsfest!

Etter corona…

Det eneste som fikk bli med til denne stua var vitrineskapet, to deler av sofaen og mine kjære vintage Falcon stoler arvet fra tidligere eier av Svenngården. Stas!

TV benken er fra IKEA og av en eller annen grunn ble den levert med kun en dør. Like greit synes jeg (i hvert fall enn så lenge), for da fikk jeg bruke de fine kurvene mine i de åpne hyllene. Flaks at vi fikk en dør om ikke annet for å skjule alt av dingser og ledninger.

Jeg har noen planer på lur, men det er viktig å bo seg til litt først! Mer grønt skal i hvert fall inn, i tillegg til flere bilder og et annet salongbord. Det viktigste er i første omgang på plass – som det episke neonskiltet jeg fikk spesiallaget til Ole Johnny i julegave!

Ha en DIGG dag videre peeps!

Post a Comment